Chinese Dora op dvd

Door De Redactie
Welke peuter of kleuter kent Dora niet? Het populaire meisje neemt jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar al jaren mee op avontuur. Binnenkort kunnen fans gaan genieten van Kai-Lan, zo'n beetje de Chinese versie van Dora.

Ni-Hao, oftwel hoi! Zo begroet Kai-Lan haar jongste kijkertjes iedere aflevering in het Chinees. Sinds de eerste uitzending begin dit jaar op Nick Junior is Kai-Lan een groot succes bij de allerjongste kijkers van 2 tot 5 jaar. Kai-Lan is een vrolijke Chinese peuter en samen met haar vriendjes Rintoo de tijger, Tolee de koala en Hoho het aapje beleeft ze allerlei leuke avonturen. Via de verschillende interactieve afleveringen ontdekken kinderen hun eigen sociale, emotionele en fysieke wereld. Opa YeYe leert Kai-Lan allerlei normen en waarden en spelenderwijs komen ook basiswoordjes Mandarijn aan bod. De emotionele ontwikkeling van pre-school kinderen staat centraal in de afleveringen. Zo leert Kai-Lan hoe Hoho geduldig moet zijn, Rintoo rustig te worden als hij boos is of Tolee verantwoordelijk te zijn voor zijn gedrag.

Hieronder vind je alvast enkele leuke spelletjes met Kai-Lan in de hoofdrol:

[LINK_TEXT id=1][LINK_TEXT id=2]

[LINK_TEXT id=3]

Ni Hao Kai-Lan is een vrolijke serie over een Chinees meisje, haar dierenvriendjes en opa YeYe en vanaf 16 september verkrijgbaar op dvd.
Ni Hao Kai-Lan – Super Speciale Dagen bevat 4 afleveringen van 11 minuten
Adviesprijs 12,99 euro

 

Partner Content