Curver goes eco

Door De Redactie
Iedereen is zich tegenwoordig een stuk bewuster van het milieu. Niet alleen op vlak van vervoer denken we met z'n allen een stuk groener dan pakweg tien jaar geleden, maar ook in de manier van het inrichten van een huis beginnen we steeds meer eco-friendly te handelen. Daarom lanceert Curver de collectie Ecolife waarbij op alle vlakken rekening wordt gehouden met het milieu.

 

Het belangrijkste kenmerk van de Ecolife producten is dat ze gemaakt zijn van 100% post-consumer waste. De consument kan producten kopen gemaakt van het afval dat ze zelf hebben ingezameld.

Voordelen van deze producten zijn dat ze de CO2-uitstoot verminderen, energie besparen, de carbon footprint verkleinen door grondstoffen te hergebruiken en dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten. En wat is er leuker dan je huis opgeruimd én milieuvriendelijk te houden dankzij de mooie opbergmogelijkheden van de Ecolife-producten.

De Ecolife Neo manden zijn echte eye-catchers! Je kan ze makkelijk stapelen en opbergen als je ze niet nodig hebt en je kan kiezen uit eco-rood, eco-groen en eco-antraciet.
De Ecolife Essentials collectie bestaat uit icoon producten gemaakt met milieuvriendelijke materialen en de Ecolife Select producten bevorderen de afvalscheiding.

Er werd zelfs aan de huisdieren gedacht! Curver brengt Petlife op de markt, een gamma van producten dat ervoor zorgt dat onze huisdieren verwend worden. In deze reeks zijn beschikbaar: de Petlife kattenbak, de Petlife hondenmand en de Petlife draagmand.

Partner Content