De Baby Bus maakt het je gemakkelijk!

Door De Redactie
Vertrek jij binnenkort voor het eerst op vakantie met je baby? Of zal je tijdens de zomermaanden af en toe eens een dagje naar zee of een attractiepark gaan met je kleine spruiten? Dan zal de Baby Bus je zonder twijfel een pak voorbereiding-stress ontnemen!

Je kijkt reikhalzend uit naar dat tripje met je baby, maar je hebt een hekel aan dat voorbereiden? Welk eten moet je neenemen? Hoeveel drank moet je voorzien? Hoeveel pampers ga je nodig hebben? Waar moet je je kleine uk in godsnaam verversen onderweg? Allemaal problemen die van de baan zijn met de komst van de Baby Bus van Nestlé en Huggies.

Zowel in attractieparken, aan onze Belgische kust én onderweg naar het Zuiden verwelkomt de bus ouders en hun engeltjes (tot 3 jaar) in een babyroom op wielen. De bus is een gezellige plek om je baby in alle rust een heerlijke maaltijd voor te schotelen of een propere luier aan te doen. Een verschoonhoekje met Huggies luiers, een lekkere Nestlé maaltijd of vieruurtje, een magnetron om flesjes of maaltijden op te warmen…er wordt aan alles gedacht! Zelfs aan een terras met leuke tafeltjes dat wordt uitgezet van zodra de zon schijnt.

Elk weekend zal de Baby Bus op post zijn in de Belgische kuststeden. En dat van mei tot september! Op dagen waarop massa’s vakantiegangers naar het zuiden trekken of terugkeren naar België, verwelkomt de Baby Bus iedereen op de parkeerterreinen van de benzinestations langs de autosnelwegen in Luxemburg.

Om precies te weten waar de Baby Bus halt houdt, surf je naar www.baby-bus.be!

Partner Content