De bende van vier

Door De Redactie
Denk jij ook af en toe dat je partner een even groot kind is als je kids zelf? Dan ben je niet alleen want in "Het poepkasteel en andere voorleesverhalen over de bende van vier" gaat het over een gezin met drie kinderen én een papa die overal een rommeltje van maakt.

De tweeling Mies en Jet, hun jongere broertje Kees en hun vader maken er voortdurend een rommeltje van als mama naar kantoor is of weer eens een vergadering heeft die uitloopt. Papa draait zijn hand niet om voor een ballenbak in de kamer of een matrassenglijbaan van de trap.

En als mama dan doodmoe thuiskomt van een dinertje met klanten en snakt naar een warm bad, blijkt de badkamer ineens veranderd in een surfparadijs, met een echte surfplank en golven die over de rand van het bad heen klotsen. Geen wonder dat ze begint te zuchten als papa weer eens enthousiast roept: "Ik heb een idee!".

Tien grappige voorleesverhalen over een modern gezin met drie kinderen, een mama die veel en hard werkt en een prettig gestoorde vader, boordevol ideeën.

Het poepkasteel en andere voorleesverhalen over de bende van vier door Sunna Borghuis
Door uitgeverij Gottmer
ISBN 9789025748050
Prijs 14,95 euro

Partner Content