De Efteling by night

Door De Redactie
Tijdens de Zeven Mijls Zomer blijft De Efteling maar liefst 7 weken extra lang open tot 21 uur. Van 13 juli tot 30 augustus kan je tot 's avonds laat genieten van een feeëriek verlicht sprookjesbos en andere attracties. Daarnaast trakteert het pretpark deze zomer ook op heerlijk nostalgische circusvoorstellingen!

Het Circus Anton Pieck en de verrassende parkanimatie van de huppelende Springelaers, het swingende TiTaToverfeest en de virtuoze poppenspeler Alex met zijn marionet zullen ervoor zorgen dat je je niet verveelt ‘s avonds laat in het park.

En er is nog meer, want op de 7 Zaterdagse Zomeravonden blijft de Efteling zelfs tot middernacht open! Romantiek en glamour ontmoeten elkaar elke Zomeravond tijdens de live optredens van bekende topartiesten onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Grote namen, ook voor de Belgische bezoekers, waaronder Belle Perez, Jeroen van der Boom, en Xander de Buisonjé, René Froger, Gerard Joling, Danny de Munk en Lee Towers wisselen elkaar wekelijks af. Het muziekfestival wordt telkens om 19.45 uur geopend met een Sprookjespopconcert, waarbij kinderen mee kunnen swingen met Roodkapje, Sneeuwwitje, Fakir en vele andere Sprookjesbosbewoners.

Tijdens de Zeven Mijls Zomer staat het grootste attractiepark van de Benelux bol van zinderende zomeractiviteiten. Pardoes de Tovernar zal de bezoekers elke ochtend verwelkomen. Ook de bekende Sprookjesbosbewoners uit de tv-serie Sprookjesboom (Ketnet), zoals Roodkapje, Draak, Wolf en Assepoester, zul je in levende lijve ontmoeten. Tussen de draaimolens op het Anton Pieckplein slaan de acrobaten van Circus Anton Pieck hun tent op. Zingen en dansen kan elke dag tijdens het TiTaToverfeest op het Vogel Rokplein. Op het Spookslotplein verbaast poppenspeler Alex jong en oud met zijn marionet die wel tot leven lijkt te komen. Efteling-muzikanten zorgen overal voor een verrassende noot en natuurlijk waggelen de ganzen van de Pieck Parade weer lustig doorheen het park. En er valt beslist nog heel wat meer animatie te ontdekken! Efteling Zomeravonden met live topartiesten.

Partner Content