De Kiekeboes nu ook in app-vorm

Door De Redactie

De Kiekeboes gaan mee met hun tijd en zijn sinds kort ook verkrijgbaar in app-vorm. Dit betekent dat je de gekke familie vanaf nu altijd kan meenemen op je iPad of iPhone. 'Alle Eendjes' is hun eerste strip die terug te vinden is in de iTunes-store.

in "Alle Eendjes" vinden we de familie Kiekeboe terug op vakantie in De Haan. Terwijl Marcel moet overwerken, geniet de rest van de familie van het goede weer aan zee.

Alles verloopt rustig tot Nopel een aangespoeld badeendje vindt. Kost wat kost wil hij uitzoeken vanwaar het speeltje komt. Samen met Fanny beland hij in een waanzinnige zoektocht naar de waarheid en belanden ze in een web vol intriges, gevaar en een mysterieuze Einstein.

In deze app kan je ervoor kiezen om de strip te bekijken zoals een echte strip: je gebruikt het touchscreen om de volgende pagina te bekijken. Hier en daar kan je op het scherm "tappen" om geluidseffecten te horen.

Maar je kan er ook voor kiezen om de video te bekijken. Op die manier krijg je de hele strip als een filmpje te zien én te horen.

De Kiekeboes – Alle Eendjes
4,99 euro

Partner Content