De smurfen achterna

Door De Redactie

Labyrint, een sprookjeswereld van 11ha groen waarin jong en oud verdwalen in hun dromen, wordt dit jaar ondergedompeld in Smurfenblauw. Vanaf 6 juli kan je kennismaken met Labyrint en …De Smurfen!

Elke zomer verandert het design van Labyrint en wordt met een ander thema uit de sprookjeswereld gewerkt: Alice in Wonderland, Pinocchio, Kuifje, … Dit jaar, van 6 juli tot 6 oktober 2013, wordt Labyrint het decor van een nieuw boeiend verhaal dat groot en klein zal onderdompelen in een kronkelparcours om de snode Gargamel te dwarsbomen.

Door een toverspreuk van Gargamel werden De Smurfen door de tijd geprojecteerd, sommige in de prehistorie, een aantal in de middeleeuwen en nog andere zijn beland in 2013… Daar vinden wij ze terug… De kleine blauwe mannetjes van Peyo bezetten het beroemde maïsveld van Labyrint dat voor zijn 17de editie, de hele zomer lang, het 'land van de Smurfen' wordt.

Hoog tijd om dit populair evenement voor jong en oud én voorbeeld van groen toerisme te ondekken!

Praktische informatie

Wanneer ? Het maïsdoolhof is open van 6 juli tot 31 augustus (elke dag), tijdens de weekends van september en op 27 september, 5 en 6 oktober 2013.

Openingstijden : 10 tot 19u (laatste toegang om 17u) met animatie door de acteurs van 10.30u tot 13u en van 14u tot 18.30u

Duur van het bezoek: minimaal 3 tot 4 u.

Waar ? Rue basse commène, B- 6940 Barvaux-sur-Ourthe (gratis parking)

Prijzen ?  Individuele bezoekers: volwassenen € 13, kinderen (-1m50) € 10, – 3 jaar gratis.

Op zaterdag 6 juli, openingsdag van het Labyrint, hebben alle kinderen (-1m50) gratis toegang.

Partner Content