“De waardering die ik van mijn klanten én collega’s krijg is zo fijn”

Samen met Partena Hulp in huis

 

Even kennismaken

 

Kelly (29) is getrouwd met Wesley en samen hebben ze een zoontje van 6, Hayden. De laatste vijf jaar werkt ze parttime als poetshulp bij Partena Hulp in huis en doet dit met heel veel inzet en enthousiasme. 

 

Fijn contact met klanten

“Een bureaujob is niets voor mij. Ik ben sociaal en ben erg graag onder de mensen. Als poetshulp kom je bij heel verschillende mensen thuis en dat maakt dat elke dag weer anders is. Sommige mensen kunnen door ouderdom niet meer poetsen, anderen hebben een erg druk leven. Die verschillende sociale contacten vind ik erg boeiend. De meeste klanten zijn ook heel dankbaar omdat ze zich niet meer moeten bekommeren om de poets en de strijk. Die waardering geeft me telkens weer een boost zodat ik nog geen dag met tegenzin ben gaan werken.”

 

Collega’s coachen

“Na drie jaar werken als poetshulp gaf Partena Hulp in huis mij de kans om een opleiding als poetscoach te volgen. Die heb ik met beide handen gegrepen en daar heb ik nog geen seconde spijt van. Want nu heb ik niet alleen contact met klanten maar ook met mijn collega’s. Ik bezoek mijn collega’s dan op hun werkplek en geef tips om het werk vlotter te laten verlopen zoals bijvoorbeeld bij ramen poetsen. Wanneer het even wat moeilijk loopt tussen een klant en een collega, probeer ik samen met hen een oplossing te zoeken. Omdat ik zelf ook nog poetshulp ben, stel ik me altijd op als een collega die hulp wil bieden. Op die manier aanvaarden mijn collega’s de tips en adviezen. Ook de klant beseft dat ik weet waarover ik praat. Heel vaak gaat het om kleine misverstanden die snel opgelost zijn. Niets zo leuk om daarna te horen dat alles weer vlot verloopt en de klant én mijn collega allebei tevreden zijn.”

 

“Die waardering geeft me telkens weer een boost zodat ik nog geen dag met tegenzin ben gaan werken.”

 

Alleen maar voordelen

“Naast de boeiende sociale contacten heeft werken als poetshulp bij Partena Hulp in huis nog tal van andere voordelen. Je wordt enorm goed begeleid en het contact met je consulenten verloopt prima.

Het werk is afwisselend, de verloning meer dan correct en je kan in samenspraak met je consulenten zelf je week inplannen. Wil je enkele uurtjes extra werken maar toch thuis zijn? Dat kan door van je huis een ‘Partena Strijkpunt’ te maken. Klanten brengen dan hun strijk en komen die gestreken terug ophalen.”

Ben jij op zoek naar een afwisselende job met veel leuke sociale contacten? Neem dan snel een kijkje op de Partena Hulp in huis website: www.passievoorpoetsen.be