Dé wannahave voor kerst voor kinderen!

Door De Redactie

Nog op zoek naar hét perfecte kerstcadeau voor jouw oogappel? Wat dacht je van de KidiGo? De kidiwat, denk je nu? De KidiGo is de nieuwste multimedia-speler, hightech speelgoed van VTech en dé wannahave voor kinderen vanaf 3 jaar.

KidiGo verpakt vier functies in één apparaat. Je kunt er video’s mee afspelen, muziek beluisteren, foto’s bekijken en vijf spelletjes spelen. Fijn is dat je het toestel overal mee naartoe kunt nemen. Naar oma en opa, tijdens een etentje op restaurant, in de wachtzaal bij de dokter:  de naam zegt het al, KidiGo is zo mobiel als het kind zelf. Met behulp van de standaard kan je het toestel op de ideale kijk- en luisterafstand stevig installeren.

De KidiGo van VTech maakt foto's kijken en muziek beluisteren fantastisch:

  • De kwaliteit van beeld en geluid is enorm op het 4.3 inch LCD-scherm en dankzij de twee  gigabite intern geheugen worden de mooiste video’s bewaard en getoond. Foto’s kijken was nog nooit zo leuk.
     
  • En ook de geluidsweergave bij het beeld of muziekdownloads is perfect, via de koptelefoon (het apparaat beschikt over een afneembare koptelefoonhouder) of de ingebouwde luidspreker. Die laatste is vooral leuk als het kind samen met een vriendje of vriendinnetje naar muziek wil luisteren.

Is het noodzakelijk om meer beeld en geluid te bewaren, dan is het geheugen van de slimme KidiGo makkelijk uit te breiden via een microSD-geheugenkaart. Laden of verversen van filmpjes, muziek en spelletjes gaat kinderlijk eenvoudig via Explor@Park op www.vtechnl.com.

KidiGo is gemaakt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Dankzij het stoere ontwerp kunnen ook de allerkleinsten er meteen mee aan de slag.

[LINK_TEXT id=3]

Partner Content