Dé winterse geluksbestemming: Zalig genieten in het Zillertal


© Zillertal Tourismus

Samen met Zillertal Tourismus

Weet je nog niet waar je dit jaar wilt gaan skiën? In het Zillertal in Oostenrijk beleef je beslist je mooiste geluksmomenten en word je zowel op de latten als culinair verwend.


Voor elk wat wils

Skifans halen in het Oostenrijkse Zillertal hun hartje op. Je vindt hier maar liefst 515 kilometer perfect geprepareerde pistes. Van brede pistes met een aangename helling tot uitdagende routes waar zelfs de specialisten zich op kunnen uitleven. Kiezen hoeft zelfs niet. Want met je all-in-one skipas heb je toegang tot alle 179 supermoderne liften die je zo naar de top zoeven.

© Zillertal Tourismus

Toppistes, topsneeuw

De conditie van de pistes is perfect. Dat komt omdat het Zillertal tussen 2000 en 3250 meter boven zeeniveau ligt. Daardoor vind je op zowel zonnige als moeilijke pistes uitstekende sneeuw, van ‘s morgens tot ‘s avonds. Voor het hele winterseizoen is er dus sneeuwgarantie. En zelfs in de zomer kun je hier op de latten, want op de Hintertuxer gletsjer kun je, als enige skigebied in Oostenrijk, 365 dagen per jaar skiën.

 

Iedereen happy

Als je in het Zillertal gaat skiën, wordt bovendien je hele familie blij want ook beginners en kinderen kunnen oefenen bij de hoger gelegen bergstations. Voor de kleuters zijn er skiklasjes, je kinderen kunnen zich uitleven in grote funparken en jij kunt jezelf uitdagen op permanente wedstrijd- en snelheidstrajecten of in eenvoudig bereikbare freeridegebieden.

© Zillertal Tourismus


Après-genieten

Na inspanning volgt natuurlijk ontspanning én een lekkere lunch. In de vele uitstekende bergrestaurants geniet je op de mooie zonneterrassen van een fantastisch uitzicht en een bord vol Zillertaler specialiteiten. Je proeft er verse producten waarbij de herkomst van de ingrediënten essentieel is. Vaak komen die van lokale producenten. Ook een ideale plek om je dagje skiën gezellig af te ronden voor je de terugtocht aanvangt.

Meer info: www.zillertal.at

Ontdek hier:

 

 

Ontdek hier de allernieuwste skiliften en attracties in het Zillertal.

 

© Zillertal Tourismus

 

 


Ontdek hier 4 indrukwekkende skitochten die je in het Zillertal kunt maken. 

 

© Zillertal Tourismus

 

 

 


Ontdek hier 2 recepten van culinaire heerlijkheden uit het Zillertal.

 

© Zillertal Tourismus

 


Ontdek hier de mooiste pistes om het Zillertal in de vroege ochtend te ontdekken. 

 

 © Zillertal Tourismus