In de zak van Sinterklaas: deze 8 leuke (en educatieve) nieuwigheden!


Libelle & VTech

Waarom wachten tot je over de koppen loopt in de winkel? Vergeet overvolle winkels en ellenlange wachtrijen, en koop je sinterklaascadeautjes gewoon vanuit je luie zetel!  

Wij selecteerden onze 8 favorieten waarvoor je kind vast een gat in de lucht springt. Speels, leuk én bovenal educatief!

Schep & Leer IJscokar

 

Tingelingeling, daar is de ijscoman! Met de Schep & Leer IJscokar wordt je kind de beste ijsverkoper van de buurt. Met de interactieve ijslepel die de bolletjes ijs en toppings herkent, meer dan 15 leerzame activiteiten en vrolijke liedjes en melodietjes wordt ijs scheppen leuker dan ooit! Bekijk het hier.

Voor 2 tot 5 Jaar.

Vrolijke Vriendjes – Magisch Diepzeepaleis

Verzamel alle popjes en creëer zo een magische wereld van feeën, ridders en prinsessen! Plaats het popje op een Magic Point van de accessoires of speelsets (apart verkrijgbaar), en luister naar de vrolijke reacties. De vriendjes en speelsets komen tot leven door middel van vrolijke zinnetjes, liedjes, knipperende lichtjes en meer. Bekijk het hier.

En omdat VTech dit jaar 25 kaarsjes mag uitblazen, geniet je van 25% verjaardagskorting op alles van Vrolijke Vriendjes!

Voor 1 tot 5 jaar.

 Toet Toet Auto’s – Press & Go stuntshow

Wordt jouw kind de nieuwe kampioen van Toet Toet autostad? Race met drie racewagens over het Toet Toet racecircuit en haal stoere toeren uit op de stuntschans.  Of neem de lift en kijk wat er gebeurt! Toet Toet Auto’s – Press & Go, sneller en stoerder dan ooit! Bekijk het hier.

Voor 1 tot 5 jaar.

Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

Ga op avontuur in de jungle met Aaron Aap en de tuimeldiertjes. Swingen, slingeren en zoeven: geen enkel andere jungle is zo leuk als de Avonturenjungle van VTech! Bekijk het hier.

Voor 1 tot 5 jaar.

Swing & Speel Aap

Deze vrolijke aap is een ware spring-in-‘t-veld. Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt ie alle obstakels, en loopt hij weg wanneer je kleintje in de buurt komt. Hij moedigt je kind(eren) aan om een ‘pak-me-dan’-spelletje te spelen, maar ook samen dansen vindt hij super leuk! Bekijk het hier.

Voor 12 tot 36 maanden.

Kidizoom Flix


Ontmoet Flix, jouw high-tech buitenaardse vriendje! Neem ‘m overal mee, en maak de gekste selfies, foto’s én video’s. Flix herkent je gezicht en maakt grappige geluiden wanneer je tegen hem praat. Personaliseer, geef ‘m te eten en speel de spelletjes om nieuwe accessoires te krijgen. Bekijk het hier.

Voor 5 tot 12 jaar. Ook verkrijgbaar in het roze.

Little Love – Suzy & haar puppyvriendje


Word de beste vriendjes met Suzy en haar puppy. Wanneer Suzy met haar puppy speelt, leert ze heel wat nieuwe dingen. Druk op het hoofd of op de rug van de puppy, of geef haar een lekker hondenkoekje om grappige reacties te horen. Zing samen vrolijke liedjes, ontdek cijfers en leer tellen! Bekijk het hier.

Voor 2 tot 8 jaar.

MagiBook

Het MagiBook is geen gewoon kinderboek. Het is een interactief én educatief boek voor jouw kleine ontdekker. De magische pen brengt de karakters in de boeken tot leven, en activeert uitdagende spelletjes, liedjes, geluiden en muziek. Het boek sluit aan bij de ontwikkeling van je kind, en draagt bij aan de eerste voorbereiding op school! Bekijk het hier.

Voor 2 tot 6 jaar.