De zeven zomerzonden van Sofie Van Moll

Door De Redactie
Sofie Van Moll is geen babe die zich elegant in een zwembad laat glijden. Nee, ze springt met een grote plons in het water en komt dan proestend boven. Presentatrice Sofie Van Moll laat zich eens goed gaan deze zomer!

Quote: "Ik ben geen babe die zich elegant in een zwembad laat glijden."

 

1. Zomermens

“Ik ben een zonnig mens, een optimistje. Ik merk ook dat mensen dat van mij verwachten. Al ben ik niet meer diezelfde Sofie van tien jaar geleden. Ik word moe van mezelf als ik beelden van toen terugzie. Vroeger stelde ik mij heel weinig vragen, ik vond alles keiplezant en lollig. Tot ik op den duur dacht: how, haal eens diep adem. Ik ben veel rustiger geworden. Mensen denken nog altijd dat ik zo’n losbol ben, maar daarom ben ik dat niet altijd. Ik ben bijvoorbeeld nogal een planner.”

2. Zomerdieet

“Ik vind het heel leuk om in de zomer tapas te maken, op een dekentje in het park te gaan zitten en te picknicken. Buiten eten vind ik op zich al heel fijn. Barbecuen ook. Ik kook heel graag. Nu gaat dat moeilijk omdat mijn appartement een puinhoop is. Het enige wat we hebben, is een microgolfoven. Vanmorgen ben ik naar de supermarkt gegaan en heb ik vieze soep uit blik gekocht en noedels. Bèkes. Normaal gezien eet ik gezonder. Ik eet wel graag en veel! Op mijn lijn letten is niets voor mij!”

3. Zomernostalgie

“Ik was een echt buitenkind. We woonden in Overpelt, niet echt op den buiten, maar er lagen wel twee grote weiden achter ons huis. In de ene wei stond een goal, in de andere stonden, als het circus neerstreek, lama’s en geiten. We maakten iglo’s in de winter en boomhutten in de zomer. Ik heb daar een supertijd gehad.”

Lees het volledige interview in Libelle 32 (11 augustus 2011)

Partner Content