Deze 3 dingen zou iedere Stier deze maand nog moeten doen

Door Celine Werner

Ben jij ook een Stier? Dan was het onlangs jouw verjaardag of misschien is de birthday cake nog in aantocht? Het is met andere woorden dé periode voor jouw sterrenbeeld, en met deze tips beleef je een geweldige tijd! 

Stier: dit staat er jou te doen

Veranderingen op 15 mei

Staat er een feestje op de planning dat eerder als een verplichting aanvoelt dan een leuke activiteit? Of heb je iemand in je leven waar je te veel energie in moet steken, dat het enorm vermoeiend wordt? Zeg de afspraak af, praat met die persoon en probeer wat meer aan jezelf te denken. Leer met andere woorden ‘neen’ te zeggen op zaken die je liever niet doet. Zo heb je meteen ook meer vrije tijd voor fijnere dingen.

Sociaal contact op 19 mei

De kans is groot dat je op deze dag iemand belangrijk ontmoet: de liefde van je leven, een nieuwe beste vriend(in), een nieuwe zakenpartner, enz. Trek er dus op 19 mei lekker op uit, want het zou zonde zijn dat die ene cruciale ontmoeting niet doorgaat. toch?

Een nieuwe uitdaging op 25 mei

Volgde je de wijze raad van 15 mei? Goed zo! Want dan heb je nu meer ruimte voor een uitdaging die al lang op je wenslijstje staat: een abonnement bij de sportclub, zwemlessen met je zoon die al jaren met watervrees kampt, of misschien heb je nog een andere leuke droom?

Bron: purewow.com – Beeld: gettyimages.be

Ook leuk:

Partner Content