Deze dingen vergeten we het vaakst op reis

Deze dingen vergeten we het vaakst op reis

Zo jammer: thuiskomen van een heerlijke reis, om dan te beseffen dat we onze gsm-oplader vergeten zijn. Dit zijn volgens Roompot Vakanties de spullen die het meest achterblijven.

Zwemspullen

Badhanddoeken, zwempakjes en – broekjes, zwembrillen, … Je kunt het zo gek niet bedenken of we vergeten het op vakantie. Altijd ligtĀ wel ergens nog een zwempakje te drogen of hangen nog enkele handdoeken in de badkamer.

TIP

Loop voor je vertrekt nog even door alle kamers, en vergeet ook niet om buiten te kijken. Dikwijls hangen er nog enkele spulletjes aan bijvoorbeeld een droogrekje op het balkon. (Kijk zeker ook ‘s op de grond!)

Opladers

Ze worden snel vergeten en vaak merk je het pas op als het al te laat is. Je smartphone is plat of je laptop moet dringend opgeladen worden. Maar waar zijn die opladers nu weer? Inderdaad, in het stopcontact van je vakantiehuisje!

TIP

Check voor je naar huis vertrekt nog even alle stopcontacten. Zo ben je zeker dat je alle nodige apparaten loskoppelde, maar ben je ook zeker dat je geen opladers of adapters vergeet.

De inhoud van de koelkast

Dat laatste restje witte wijn, nog enkele stukjes fruit, … We vergeten het maar al te vaak uit de koelkast te halen voor we naar huis vertrekken.

TIP

Bekijk de avond voor je vertrek wat er nog in je koelkast zit. Deponeer de voedingsmiddelen die je niet meer kunt meenemen diezelfde avond al in de vuilnisemmer. Leg ook nog een briefje op tafel of bij je koffers waarop je noteert dat je zeker nog een kijkje in de koelkast moet nemen.

Bron: Roompot Vakanties – Beeld: Getty Images

Lees meer:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)