Deze job was de start van een heel nieuw leven

Samen met Partena Hulp in huis

 

Even kennismaken

Suzy werkte jarenlang in een papierbedrijf waar ze verantwoordelijk was voor de inpakafdeling. Een job die haar veel stress bezorgde. Na 12 jaar beslist ze om het roer volledig om te gooien en op zoek te gaan naar een job die opnieuw rust, evenwicht én vreugde in haar leven brengt. Die job vond ze op haar 48ste bij Partena Hulp in huis.

 

Een volledig nieuwe start

“Ik kan gerust zeggen dat mijn nieuwe job ook de start was van een heel nieuw leven. De stress van het werk die jarenlang een druk legde op mijn gezinsleven is helemaal verdwenen. Doordat ik niet langer in een ploegsysteem moet werken, ben ik thuis wanneer mijn man thuis is. Heerlijk is het om elke avond samen te kunnen eten. Ik heb ook opnieuw tijd om te gaan sporten en af te spreken met vriendinnen. Elke dag vertrek ik met de glimlach naar mijn werk en kom met een warm gevoel terug thuis. Dat heeft alles te maken met het respect en de waardering die ik krijg van mijn klanten en mijn Partena consulente.”

 

“Deze job was de start van een heel nieuw leven”

 

De juiste beslissing

“Toen ik genoeg had van de stress en de spanning op mijn vorig werk wist ik niet meteen wat ik ging doen. Op aanraden van een vriendin nam ik contact op met Partena Hulp in huis en dat was zonder twijfel de beste beslissing van mijn leven. Meteen na het eerste gesprek met de Partena consulente voelde ik dat mijn leven zou veranderen. En dat was ook zo. Er werd naar mij geluisterd en ik voelde mij begrepen. “Na een positieve selectie en een tweedaagse opleiding, kon ik met de ondersteuning van mijn consulente heel snel vast aan de slag. Dankzij mijn nieuwe job ben ik veel rustiger, vrolijker en gelukkiger.”


Elke dag is anders

“Omdat elke klant andere verwachtingen heeft en elk huis heel verschillend, zijn mijn dagen nooit hetzelfde. Die afwisseling is heel verfrissend en helemaal anders dan de routine die ik 12 jaar gekend heb. Ik heb met al mijn klanten een leuk contact en ook dat maakt deze job zo fijn. Oudere klanten zijn blij om me te zien omdat ze dan een praatje kunnen maken. Jonge mama’s zien me graag komen omdat ik wat orde in hun hectische leven breng.”

 

Ben jij op zoek naar een leuke job die je leven een hele nieuwe wending geeft, neem dan snel een kijkje op de Partena website: www.passievoorpoetsen.be