Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eten anders bekeken: deze voedselkunst móet je zien

Door De Redactie

‘Speel niet met je eten!’, dat hebben deze voedselkunstenaars vroeger waarschijnlijk vaak gehoord. Laat je inspireren door deze getalenteerde artiesten!

Ghidaq al- Nizar, een Indonesische voedselkunstenaar die op Instagram actief is onder de naam @coffeetopia maakt de mooiste kunstwerken en gebruikt hiervoor oude koffie als waterverf.

Hedvig Astrom Kushner, actief op Instagram onder de naam @pantonesmoothies, specialiseert zich in smoothies. Niets speciaals aan? Dan denk je verkeerd, want al zijn smoothies zijn gebaseerd op de kleurcodes van Pantone.

Just squeeze it. #smoothie #design #pantone #pantonesmoothie #foodstagram #foodie #red #rouge #nyc #picoftheday #foodpic #tasty #mmm #? Een foto die is geplaatst door Pantone Smoothies (@pantonesmoothies) op

De Instagram van Tisha Cherry staat bomvol met voedselkunstwerken van de lekkerste eetwaren, maar wij zijn vooral fan van haar versie van de Sterrennacht van Vincent Van Gogh!

  Wondermooi zijn de taarten van Maria Aristidou, die zich laat inspireren door bekende kunstenaars als Vincent van Gogh en Edvard Munch.

Ook Stephan Brusche gaat creatief aan de slag met…bananen! Als geen ander slaagt hij erin om van een doodgewone banaan een kunstwerk te maken.

Happy Christmassshhh #letloverule #ssshhh #fruitdoodle

Een foto die is geplaatst door Stephan Brusche (@isteef) op