Discodansen voor wormen

Door De Redactie
De Deense animatiefilm Sunshine Barry en de Discowormen gaat over Barry, een jonge worm die ermee zit dat hij tot de bodem van de voedselketen behoort. Hij heeft enkel uitzicht op een saaie carrière in de compostindustrie...tot hij op een oude discoplaat stuit!

Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt tegenwoordig geen respect meer. Barry bevindt zich helemaal onderaan de voedselketen en heeft een slome job in de compostfabriek. Alles verandert wanneer Barry een oude discoplaat van zijn vader vindt. Hij is meteen in de ban van de boogie én wil een superster worden met zijn eigen discoban: “Sunshine Barry en de Discowormen.”

Barry heeft geen muzikanten, geen zangeres en geen armen, maar zoals hij zelf beweert: “niemand is perfect!”. Samen met zijn boezemvriend Tito en de glamourmeid Gloria doet hij mee aan een prestigieuze muziekwedstrijd.

Deze Deense animatiefilm, geregisseerd door Thomas Borch Nielsen, is ideaal voer voor kids én voor ouders (die regelmatig bekende discodeuntjes de revue horen passeren). Vanaf 31 maart 2010 in de bioscoop!

Partner Content