Disney-accessoires om te gamen

Door De Redactie
Om het nieuwe schooljaar goed te starten, brengt Thrustmaster heel wat nieuwe gaming-accessoires met een hoog Disney-gehalte op de markt.

Wii Cars Wheel

Hét gadget bij uitstek voor jongens (en meisjes) die gek zijn op de film Cars. Het stuur ziet er uniek uit met de replica van de Lightning McQueen-auto in het midden. Bovendien heeft het twee handige openingen: één waardoor de infraroodpointer gebruikt kan worden zonder de Wii-afstandsbediening te hoeven verwijderen (nadat die is ingestoken) en de andere voor het doorhalen van het polsriempje van de Wii-afstandsbediening.

–> leverbaar vanaf oktober tegen een adviesprijs van 12,99 euro

Epic Mickey

Met het Epic Mickey Paintbrush & Thinner Protection Pack lijk je zelf in een avonturenwereld van de Epic Mickey-games te stappen. Pak de verfkwastachtige houder op en begin alles te verven of uit te gommen in de game. Het verrast je met allerlei handige functies die in het teken staan van het videospel. Steek de Wii-afstandsbediening in de replica van de verfkwast die Mickey in zijn hand houdt: elke keer dat op de trigger wordt geduwd, lichten de haren van de kwast blauw op en projecteert Mickey blauwe verf op het scherm. Er wordt ook een Nunchuck-protector meegeleverd. Met de Z-trigger wordt de thinner op vijanden of afbeeldingen in de game gespoten om ze te vernietigen.

–> Leverbaar vanaf oktober tegen een adviesprijs van 19,99 euro

Fairies

De magische wereld van de Disney-fairies komt tot leven dankzij de nieuwe accessoires voor DS Lite/DS I. Het Fairies Magic Stylus Pack heeft een bloem die oplicht wanneer de stylus wordt geschud. Deze stylus heeft de vorm van een bloemenstengel en is speciaal ontworpen voor de hand van kleine meisjes. Het Tinkelbel-figuurtje bovenop de stylus is afneembaar.

Het Fairies DS Pack is gebaseerd op een beschermkoffertje van hard materiaal voor het veilig overal mee naartoe nemen van de DS Lite/ DS I-console. Alle bloemen en het Tinkelbel-figuurtje zijn afneembaar en uitwisselbaar: ze kunnen op het beschermkoffertje van de console worden geplaatst, op het game-opbergdoosje of op de stylus.

–> leverbaar vanaf oktober tegen een respectievelijke adviesprijs van 9,99 euro en 24,99 euro

TRON Legacy

De Xbox Contactless Charger of PS3 Contactless charger zijn een revolutie in de wereld van het opladen dankzij de futuristische TRON-schijf die ofwel twee Xbox-gamepads ofwel twee PS3-gamepads oplaadt.

–> leverbaar vanaf oktober tegen een adviesprijs van 39,99 euro

De TRON Light Stand geeft de console trekjes van de futuristische wereld van TRON dankzij het ontwerp waarin een replica van de beroemde Lightcycle uit de film is verwerkt. Dit veelzijdige product is een uitstekende verticale houder voor jouw favoriete console (Xbox 360/Xbox 360 Slim/Wii/PS3 Slim). De blauwe verlichting van de houder geeft altijd een prettige TRON atmosfeer.

–> leverbaar vanaf oktober tegen een adviesprijs van 19,99 euro

Deze TRON backpack is ontworpen voor de Xbox 360, Xbox 360 Slim of de PlayStation 3 Slim. Deze rugzak is perfect geschikt voor het vervoeren en beschermen van een console met de bijhorende games en accessoires.

–> leverbaar vanaf oktober tegen een adviesprijs van 29,99 euro

Partner Content