Dit is het voornemen dat je moet volgen volgens jouw sterrenbeeld!

Door Celine Werner

Geloof jij in horoscopen, of vind je ze eerder larie en apekool? Misschien ben je in dit geval beter bijgelovig, want de voornemens op basis van jouw sterrenbeeld vertellen ons dat dit een goed 2019 gaat worden.

Het nieuwe jaar breekt bijna aan, en toch heb je nog niet stilgestaan bij de goede voornemens? Geen nood! Want dit is voor jou al in de sterren bepaald!

Boogschutter

Voor boogschutters wordt reizen in 2019 een noodzaak. Maak een planning, kies een seizoen, en bepaal jouw budget. Het moment om de wereld te ontdekken is aangebroken.

Steenbok

Of moeten we steenboek zeggen? Want kennis vergaren is wat jij in het nieuwe jaar zal doen. Ga eens na wat je dit jaar écht wil leren, en waar je veel voldoening van zal krijgen.

Waterman

Je denkt vaak na over de mensheid op de wereld. Het is zelfs af en toe een zorg waar je maar over blijft filosoferen. Hoogtijd om het aan te pakken, en je in te zetten voor een goed doel.

Vissen

Vissen hebben − eerlijk is eerlijk − een gat in hun hand. Door dit probleem onder ogen te zien, en de spaarrekening en verzekeringen onder de loep te nemen, zul je al snel een positief verschil in je leven merken.

Ram

Voor de rammen hebben we slechts één makkelijke boodschap: meer lezen! Maak een boekenlijst en breng geregeld een bezoekje aan de bibliotheek.

Stier

Oké, het is waar, iedereen houdt van eten. Maar waarschijnlijk niet zo veel als de stier! Door heel wat bij te leren op culinair vlak, zal die goed z’n buikje kunnen rond eten.

Tweelingen

Voor tweelingen wordt het volop tijd om zich te gaan ontspannen, en alle informatie die op hen afkomt los te laten. Misschien al op 2 januari een bezoekje aan een thermae wagen?

Kreeft

Nostalgie is waar je in 2019 energie uit put. Doe dingen die herinneringen opwekt, en spreek af met jeugdvrienden. Dit zal je goed doen!

Leeuw

Je besluit dit jaar om de aangewezen historicus van de familie te worden, door de stamboom en geschiedenis te verkennen. Wij zijn alvast benieuwd wat je dan allemaal ontdekt.

Maagd

Alles opruimen is voor jou een plezier, en in 2019 mag je hélemaal los gaan. De garage, jouw garderobe, de kasten in jouw slaapkamer, echt alles en iedereen zal er aan moeten geloven.

Weegschaal

Weegschaal, let op  dat je Facebook niet ontploft, want jij zal dit jaar heel wat nieuwe vriendschappen aangaan.

Schorpioen

Door verveling of stress heb je een aantal vervelende gewoontes. In het nieuwe jaar zal je deze aanpakken en vervangen door een gewoonte waar je blij van wordt.

Bron: libelle.nl

Dit stond ook in de sterren geschreven:

Partner Content