Dit is jouw horoscoop deze week vanaf 10/5

Hoe ziet de week eruit voor jou, wordt je verliefd, krijg je een energieboost of heb je financieel geluk? Lees het in je horoscoop voor deze week.

RAM   21/3 – 20/4

De zon en Uranus zorgen ervoor dat je alles in sneltempo wilt doen, en niet kunt wachten om vervolgens weer aan een nieuw project te beginnen! Pas op dat je geen foutjes maakt en belangrijke zaken over het hoofd ziet. Wat de liefde betreft: ook daar geldt ‘langzaam maar zeker’. Heb geduld.

STIER   21/4 – 20/5

Niets blijft lange tijd hetzelfde, zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Als je dat wilt aanvaarden, zal je je makkelijker kunnen aanpassen, en inzien dat veranderingen welkom kunnen zijn! Dat geldt op je werk, maar ook in de liefde is een frisse wind soms nét wat je nodig had. Wees flexibel.

TWEELINGEN   21/5 – 21/6

Een relatie die je dierbaar is, wordt deze week op de proef gesteld. Iemand gooit alle verleidingskunsten in de strijd om de ander te veroveren. Het kan om de liefde gaan, of om een werkrelatie. Blijf kalm en vriendelijk, want er is geen reden om je echt ongerust te maken. Heb vertrouwen.

KREEFT   22/6 – 22/7

Een bepaalde gebeurtenis doet je terugdenken aan een periode waarin je je niet echt gewaardeerd voelde. Zet die gedachten aan de kant en besef dat je nu veel sterker staat. Als een relatie met een vriendin of collega niet goed aanvoelt, heb jij de keuze er iets aan te doen. Laat je gelden.

LEEUW   23/7 – 22/8

Je ziet het allemaal wel érg groots deze week: vermijd te ambitieuze projecten als je gevoelens erbij betrokken zijn. Voor je het weet, zal je inzien dat de afloop wel eens minder gunstig had kunnen zijn. Pauzeer even, haal diep adem en kijk wat er allemaal wél mogelijk is. Neem geen risico.

MAAGD   23/8 – 22/9

Venus en Jupiter zorgen voor een week vol liefde en fijne meevallers, en Mars maakt dat het niet bij mooie beloften blijft. De gebeurtenissen van de komende dagen zouden wel eens grote en heel positieve gevolgen voor de toekomst kunnen hebben. Zet dus gerust alles op alles. Kom in actie.

WEEGSCHAAL   23/9 – 23/10

Loopt alles niet zoals je zou willen? Het lijkt wel of bepaalde mensen hun best doen om je tegen te werken. Boos worden heeft geen zin; gebruik je overredingskracht om anderen voor je te winnen, en je tact om alles tot een goed einde te brengen. In de liefde gaat het wél goed. Gebruik je troeven.

SCHORPIOEN   24/10 – 22/11

Een Steenbok maant je aan om voorzichtig te zijn, maar jij gaat je eigen weg en gelijk heb je! Is er iemand op wie je al een tijd een oogje had, of loop je al langer met plannen rond die met je carrière te maken hebben? Waag je kans; pas alleen op dat je genoeg relaxt. Zorg voor jezelf.

BOOGSCHUTTER   23/11 – 21/12

De Zon en Uranus zorgen dat alles je meezit deze week. Veel hoef je niet te doen om anderen voor je te winnen; gewoon jezelf zijn is al genoeg. Dis is een goede week om nieuwe plannen ten uitvoer te brengen. Mercurius zorgt bovendien voor mooie – en spannende – verrassingen. Grijp je kansen.

STEENBOK   22/12 – 20/1

Zet alles uit je hoofd wat je beperkt of je dwars zit en bedenk dat het leven stukken leuker is als je er positief tegenaan kijkt. Jupiter en Pluto maken dat dit een week wordt voor boeiende ontmoetingen en fijne verrassingen – als je tenminste uit je schulp durft te kruipen! Zie de zonzij.

WATERMAN   21/1 – 19/2

Dit wordt een week met twee kantjes: enerzijds zal je afscheid moeten nemen van iets of iemand, anderzijds liggen er nieuwe kansen voor het grijpen. Blijf niet treuren om wat geweest is, maar kijk uit naar wat komt! Halverwege de week neem je een belangrijke beslissing. Blijf positief.

VISSEN   20/2 – 20/3

Dit wordt een absolute topweek voor jou. Saturnus en Mars maken dat je gewoon niets verkeerd kunt doen en dat de kleine zorgen die je dwars zaten, verdwijnen als sneeuw zonder zon. Het enige wat jou te doen staat, is kiezen wat je nu echt wilt en wie je meeneemt op je avontuur. Geniet ervan.

 

LEES OOK

 

Partner Content