Dit vonden onze lezeressen van de derde en vierde Libelle zomerroman

Door De Redactie

Deze week vind je in jouw Libelle een bon om de derde en vierde zomerroman voor een prikje af te halen. Enkele lezeressen kregen exclusief de zomerromans toegestuurd en geven hun ongezouten mening!

De vergeten zomer – Carol Drinkwater

Waarover gaat het boek?

De druivenoogst is altijd een feestelijke gebeurtenis in de wijngaard van de familie Cambon. Behalve dit jaar. Wanneer de oogst door een fout mislukt, is dit slecht nieuws voor het voortbestaan van het landgoed. En Clarisse Cambon weet precies wie ze dat kwalijk moet nemen: haar schoondochter Jane. Het is slechts één incident in een jarenlange strijd, waarvan beide vrouwen de oorzaak verborgen houden voor Luc. Luc, die altijd zijn best doet om zijn vrouw en zijn moeder met elkaar te verzoenen. Maar als het noodlot toeslaat, blijft Jane vol twijfels achter. Welke geheimen heeft haar man altijd voor háár verborgen gehouden?

Wanneer ze de dagelijkse leiding van de wijngaard overneemt, vindt Jane bewijs voor het feit dat Luc niet de man was op wie ze twintig jaar geleden verliefd werd. En wat erger is, ze weet dat alleen haar oude vijand Clarisse kan helpen om de waarheid te achterhalen…

Wat vond onze Libelle-jury ervan?

Libelle-lezeres Evy: “Geen boek dat ik zelf uit het boekenrek zou nemen, maar toch blij dat ik het gelezen heb. Het komt wat langzaam op gang, maar eens je erin zit, is het onmogelijk om te stoppen. Het gaf me instant zin om naar Zuid-Frankrijk te trekken.”

Libelle-lezeres Els: “De spanning in het boek wordt echt opgebouwd naar een climax. Een verrassend einde, maar toch realistisch. Voor mij is de stijl iets te beschrijvend, maar je kunt je wel verwachten aan enkele aangename uurtjes ontspannen vakantielectuur!”

Het gelukkigste meisje ter wereld – Jessica Knol

Waarover gaat het boek?

Tifani heeft alles waar een jonge vrouw kan van dromen: een job bij een toonaangevend tijdschrift, een overvolle kleerkast met de grootste merken, een perfect uiterlijk met de juiste maten én een lieve, begripvolle maar vooral rijke verloofde.

Dit imago heeft ze heel zorgvuldig opgebouwd en angstvallig probeert ze alle lijntjes strak in de hand te houden om dit zo te houden. Onder deze façade schuilt echter een heel ander verhaal, een andere waarheid.

Wat vond de Libelle-jury ervan?

Libelle-lezeres Nathalie: “Sympathie voor het hoofdpersonage had ik niet. Tot de verhalen kwamen over hoe de middelbare school en het gegeven om erbij te horen haar hadden getekend. Zo herkenbaar. Doorheen het boek begrijp je steeds beter waarom Ani zo in elkaar steekt.”

De Libelle zomerromans haal je af voor maar € 6,95 bij Standaard boekhandel. Het magazine gemist? Via deze link download je de bon zo!

 

 

Partner Content