Dit weekend: gratis vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’

Wallonië

Vanaf vandaag kun je de vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’ bezoeken met info over meer dan 52 bekende en minder bekende toeristische tripjes in Wallonië. Leuke adresjes, fijne proevertjes, interessante bezienswaardigheden,… . Ideale uitstap… om je volgende uitstap in eigen land te plannen!

Proevertjes en inspiratie

Van 17 tot en met 19 maart kun je op de Groenplaats in Antwerpen terecht om je te laten onderdompelen in de Ardense sfeer. Laat je tijdens de vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’ inspireren door bekende en minder bekende toeristische trekpleisters én proef van lokale lekkernijen.

De favorieten van Christophe Deborsu

Een speciale gast op de beurs! Journalist Christophe Deborsu komt er z’n nieuwe boek ‘Le Petit Deborsu Namen’ signeren. Een persoonlijke toeristische gids voor de stad Namen. Alle tips en persoonlijke favorieten kun je in dit boek terugvinden.

Beeld: Getty Images

Meer ideetjes in eigen land:

Vorig artikel
In de kijker: vandaag is het Nationale Pyjamadag
Volgend artikel
Dag van de Slaap: hoeveel slaap heeft jouw kind nodig?

Ontspannen en dineren in het hart van Luxemburg in viersterrenhotel

Heb je iets te vieren met je geliefde? Of wil je gewoon ontspannen? Geniet van een verblijf in Luxemburg om 100% te ontspannen in het Alvisse Parc Hotel****. Het arrangement bestaat uit een overnachting, een 3-gangen diner, een welkomstcocktail, een Amerikaans ontbijt, toegang tot de wellness en een City Card! Meer dan genoeg om een volledig weekend te relaxen!

€209.00 €339.00