Dit worden de populairste reisbestemmingen voor 2018

Door Celine Werner

Waarom bepaalde bestemmingen plots populair worden, kan afhangen van verschillende factoren. Misschien is het wel de plek waar jouw favoriete film opgenomen werd, of valt er daar iets te vieren in 2018. Op basis daarvan hebben wij dé bestemmingen voor het nieuwe jaar voor jou opgelijst.

Neem je koffer maar in de aanslag, want eens je dit gelezen hebt, ben je vertrekkensklaar!

The places to be

Zuid-Korea

Eens weg zijn van alles kan deugd doen! Is de andere kant van de wereld ver genoeg? Dan is Seoul dé plek waar je moet zijn. Je vindt er een heerlijke mix van boeddhistische tempels en marktjes, met de moderne wolkenkrabbers en popcultuur.

Malta

Wist je dat Valetta, de hoofdstad van Malta, de culturele hoofdstad is voor 2018? Niet zo’n cultuurliefhebber? De onderwaterwereld, de stranden, en het aangename klimaat zijn genoeg redenen om er naartoe te trekken!

Mauritius

Dit paradijs der paradijzen is in het nieuwe jaar 50 jaar onafhankelijk. Zin om mee te vieren? Zeker doen! En eens uitgefeest, kun je er naar hartelust snorkelen en kajakken. This is the life!

Rusland

Hét land bij uitstek voor feestneuzen en cultuurliefhebbers moet vast wel Rusland zijn. Want van feesthoofdstad Moskou tot culturele hoofdstad Sint-Petersburg, is dit een geweldige bestemming om te bezoeken. Leuk extraatje: beide steden zijn gaststeden voor de 2018 Fifa World Cup.

Estland

Verwacht je maar aan een feestje in Tallinn, de hoofdstad van Estland, want de stad wordt maar liefst 100 jaar. Groot is het daar niet, maar je kan er wel je ogen de kost geven, want de middeleeuwse binnenstad is namelijk erkend als werelderfgoed.

Kroatië

Een Star Wars fan of Games of Thrones addict? In Dubrovnik, een stadje in Kroatië, kun je er de prachtige settingen ontdekken. Maar ook de hoofdstad Zagreb, en de kusten van Pula zijn een bezoekje waard.

Weet jij al waar je naartoe gaat? Let’s go!

Ook leuk:

Partner Content