Doe mee aan het Rummikub Kampioenschap

Door De Redactie
Al wie ooit al eens een partijtje Rummikub heeft gespeeld, hoeven we het niet te vertellen. Dit is misschien wel het leukste en spannendste spel dat er bestaat, met een perfect evenwicht tussen strategie en geluk. Op zaterdag 16 oktober vindt het Vlaams kampioenschap Rummikub plaats...liefhebbers kunnen zich inschrijven om hier aan deel te nemen.

Iedereen die zin heeft om mee te doen aan het Vlaams kampioenschap op zaterdag 16 oktober kan zich gratis inschrijven via info@ariespr.be of via tel. 03/760 16 26.

VLAAMSE COMPETITIE IN SHOPPINGCENTER K IN KORTRIJK

Rummikub-fanaten en hun supporters zijn van harte welkom op het Vlaams Rummikub kampioenschap op 16 oktober in K in Kortrijk. De strijd start rond 10 uur en loopt af rond 17 uur. Deelnemers dienen op voorhand in te schrijven. De winnaar van de Vlaamse competitie krijgt waardebonnen voor een bedrag van 500 euro, die geldig zijn in K in Kortrijk: keuze te over dus in dit prachtige, nieuwe winkelparadijs dat nog maar in maart zijn deuren opende! De nummer twee mag zich verheugen op een waardebon van 250 euro. De kwartfinalisten gaan naar huis met een bon van 100 euro. Wie bij de eerste tien eindigt, krijgt meteen ook een plaats in het nationale kampioenschap van 2012.

Rummikub, een van de populairste spellen ter wereld, slaat aan op de meest uiteenlopende plaatsen, van Nieuw- Zeeland tot Dubai, van Tsjechië tot Thailand. In 1977 werd het uitgeroepen tot Spel van het Jaar in de VS, later zouden ook Duitsland, Nederland, Spanje en Polen die bekroning toekennen. Bij ons werd Rummikub een succes dankzij Adi Golad, een jonge Israëli die in 1978 met z’n vakantievriendin mee terugreisde naar Nederland en huwde. Golad werd invoerder van Rummikub in onze contreien, en sindsdien is ook de Benelux in de ban van Rummikub.

Partner Content