Dreamteam: Eva Longoria & Tony Parker

Door De Redactie
Alles krijgen waar je jaren voor hebt geknokt en dan twijfelen of je het nog wel wilt. Door basketballer Tony Parker veranderde actrice Eva Longoria van gedachten. De koningin van Hollywood wordt huisvrouw in Frankrijk.

Het is lastig voor een tv-ster om door te breken in Hollywood, zeker als Latina van in de dertig. Eva Longoria (34) kreeg het voor elkaar dankzij ‘Desperate Housewives’. Ze was de minst bekende actrice van het kwartet en zag kans binnen een jaar wereldberoemd te worden, op de lijst van de mooiste vrouwen ter wereld te komen en een schier eindeloos aantal lucratieve reclamecontracten af te sluiten.

Haar zusje Esmeralda voorspelde een carrière als ‘koningin van Hollywood’en een strategisch huwelijk met een mannelijke ster van het kaliber George Clooney. Haar moeder Ella Eva had al visioenen van haar dochter aan het hoofd van een succesvolle filmmaatschappij, met mooie rollen voor Latina’s. Eva zelf dacht ook in die richting, tot ze basketballer Tony Parker tegenkwam.

"Ik heb lang moeten knokken om bekend te worden", zegt ze. "En toen ik eenmaal succes had, was het erg leuk om een lange neus te maken tegen al die designers die me nooit een mooie jurk wilden lenen. Maar het nieuwtje was er voor mij snel van af. Ik wil graag kindjes, misschien een eigen bedrijfje, verhuizen naar Frankrijk met Tony- wat ik nu doe is echt niet zaligmakend."

Lees alles over Eva Longoria en Tony Parker: hoe hun relatie ontstond terwijl Tony bekend staat als een erg verlegen jongen, hoe Eva scoort als huisvrouw, en hoe het koppel denkt over de glamour van Hollywood: Libelle 31 van donderdag 30 juli 2009.

Andere Dream Teams uit Hollywood

Partner Content