Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dreamteam: Michelle & Barack Obama

Door De Redactie

Ze hébben het, deze twee. Boordevol charisma en blakend van energie en ambitie bestormden ze het Witte Huis. Het eerste zwarte presidentskoppel van Amerika, zowel privé als professioneel een ijzersterk team.

Vraag lichaamstaaldeskundigen naar de relatie van de Obama's en ze zullen de wereldbekende vuistbump aanhalen die Barack en Michelle in juni 2008 aan elkaar uitdeelden en die lol, intimiteit, saamhorigheid en ambitie tegelijk uitdrukte.

Ze zijn geliefden, maar vooral teamspelers die alle beslissingen in hun gezamelijke leven altijd zo grondig doogepraat hebben dat ze er allebei achterstaan.
"Dat heb je met twee juristen in één relatie", zegt Barack Obama. "Helemaal in het begin was zelfs boodschappen doen een goed doortimmerd compromis. Hoe meer we op elkaar ingespeeld geraakten, hoe minder we dat zijn gaan doen. Het gebeurt nu alleen nog bij grote beslissingen. Of je je kandidaat stelt om president te worden bijvoorbeeld. Dat is toch wel iets waarin je vrouw inspraak hoort te hebben." Het leidde tot enig wikken en wegen, maar Michelle ging toch overstag. "Barack heeft me nooit rijkdom beloofd, wel een interessant leven. En die belofte heefthij helemaal waargemaakt".

Lees alles over Michelle en Barack in Libelle 28 van 9 juli 2009.

Nog meer dreamteams