Dreamteam: Nicolas Sarkozy & Carla Bruni

Door De Redactie
Hij, de driftkikker, de stoere staatsman. Zij, de mooie Italiaanse, die met haar gitaar en haar dromerige blijk zijn hart en het paleis veroverde. Samen het 'koninklijke' paar waar de Fransen op zaten te wachten.

Wat zoekt een staatshoofd bij een hartenbreekster die vooral bekend is om haar zuchtliedjes? Dat was de vraag die niet alleen Frankrijk, maar ook de rest van de wereld bezighield toen Nicolas Sarkozy, de 23ste president van de Franse Republiek, tachtig dagen na hun eerste ontmoeting trouwde met model en zangeres Carla Bruni.

Critici beweerden dat hij snel een echtgenote nodig had, na te zijn verlaten door zijn tweede vrouw. Iets wat hij ontkende. “Denkt u nu echt dat ik mijn hart door zulke ijskoude redeneringen zou laten regeren? Ik ben niet eerder zo gelukkig geweest.”

Over Carla werd gezegd dat ze een goudzoeker was die via hem haar niet al te florerende carrière wilde opkrikken. Ook zij wilde daar niets van weten. “Ik heb roem of macht nooit belangrijk gevonden in een relatie. Intimiteit verwijdert het sociale vernis rond een persoon. Het maakt hem naakt. Als je een relatie met hem hebt, dan wordt het een gewone man.”

Lees alles over de ongewone relatie tussen Nicolas Sarkozy en Carla Bruni in Libelle 33 van 12 augustus 2009.

Andere dreamteams

§          [LINK_TEXT id=1]

§          [LINK_TEXT id=2]

§          [LINK_TEXT id=3]

§          [LINK_TEXT id=4]   

§          [LINK_TEXT id=5] 

§          [LINK_TEXT id=6] 

Partner Content