Droom niet langer van een nieuwe badkamer

Door De Redactie
Wie inspiratie zoekt om z'n keuken of badkamer te vernieuwen kan de komende zaterdagen deelnemen aan gratis workshops, door Van Marcke Inspiration Stores en decoratiepartners georganiseerd. Meer info op www.renovationworkshop.be.

Als je renoveert, moet je duizenden beslissingen nemen. En daar wil Van Marcke Inspiration Stores u met plezier bij helpen. Wie z’n keuken of badkamer wil vernieuwen, kan de komende zaterdagen deelnemen aan een gratis workshop. Experts van Van Marcke Inspiration Stores geven raad bij het opmaken van een actie- en stappenplan, ook voor de afwerking (verf, tegels, verlichting…) staan specialisten klaar.

Ideale inrichting (i.s.m. Van Marcke Inspiration Store specialisten)

– Renovatie van je badkamer: hoe begin je eraan?
– Wellness integreren in je badkamer
– Renovatie van je keuken: een actieplan 
 
Afwerking (i.s.m. externe specialisten)
– Kies een kleur voor je interieur (Levis)
– Tegels voor je badkamer en keuken (Vilvordit, Ri.pa.)
– Verlichting in keuken en badkamer (Ducla)
– Kurk: ideaal voor de badkamer? (Santana)

Bovendien betaalt u in oktober geen renovatie-btw als u bij Van Marcke een badkamer, keuken of verwarmingsinstallatie koopt (enkel voor renovatie van een woning die ouder is dan 5 jaar en waarvan de plaatsing gebeurt door een erkende installateur).

Van Marcke Renovation Days, op 26 september en 3, 10 en 17 oktober in de winkels van Gent, Wijnegem, Zaventem en Luik. Inschrijven kan op www.renovationworkshop.be. De ‘geen renovatie-btw’-actie loopt van 26/09 tot 31/10 in alle Van Marcke Inspiration Stores. Meer info: 056-23 77 43.

 

Partner Content