Duffer 4 Jasper

Door De Redactie
Op 20 maart 2010 werd op één seconde tijd het leven van Jasper en zijn familie grondig door elkaar geschud. De jongen komt tijdens een basketwedstrijd ongelukkig neer op de harde vloer en het verdict is heel zwaar: gebroken nekwervel met als gevolg een volledige verlamming vanaf de tepellijn. Jasper zelf werkt momenteel hard aan zijn revalidatie en familie en vrienden organiseren in het weekend van 22, 23 en 24 oktober een heuse benefiet!

Op 20 maart 2010 heeft de basketwedstrijd Duffel BBC/ Giants plaats . Na enkele minuten valt Jasper Bergmans en komt ongelukkig neer op de harde vloer. Het verdict is heel zwaar : gebroken nekwervel met als gevolg een volledige verlamming vanaf de tepellijn. Jasper zal nooit meer lopen, maar dat wil niet zeggen dat hij bij de pakken blijft zitten. Op dit moment werkt hij hard aan zijn revalidatie met als doel zelfstandig door het leven te kunnen gaan.

Op één seconde werd het leven van Jasper en zijn familie grondig door mekaar geschud. Om Jasper maximale kansen te geven op een zelfstandig leven zullen er heelwat kosten dienen gemaakt te worden. Vele mensen voelen zich betrokken met Jasper en willen een helpende hand uitsteken. Vandaar dat er op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober het ‘Duffel 4 Jasper’ weekend georganiseerd wordt.

Tijdens dit weekend zullen er talrijke activiteiten georganiseerd worden met als doel voldoende fondsen te verzamelen om de noodzakelijke kosten te helpen dragen. Heel deze actie zal gecoördineerd worden door vzw Klim Op . Deze vzw heeft als doel kinderen (jongeren) met een handicap te helpen in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Vzw Klim Op zal ook in de toekomst alle acties mbt Jasper coördineren. De verzamelde fondsen zullen door deze Vzw worden beheerd en vrijgemaakt worden in functie van de noodwendigheden.

Wil jij zelf ook je steentje bijdragen? Als sponsor kan je terecht op de website www.duffel4jasper.be, maar je kan natuurlijk ook tijdens het weekend van 22, 23 en 24 oktober afzakken naar Duffel om er deel te nemen aan het op poten gezette programma! Je kan er onder andere meedoen aan een voetbaltornooi, een wandeltocht en een fietstocht of je kan er genieten van een lekkere spaghetti of vol-au-vent. Kortom…surf naar www.duffel4jasper.be en zoek uit hoe jij je steentje kan bijdragen om Jasper z’n leven aangenamer te maken in de toekomst!

Partner Content