Een brief naar je lief

Door De Redactie
De liefdesbrief is eeuwenoud. Al generaties lang is het een bevlogen manier om gevoelens van (ontluikende) liefde, lust en passie te delen. Liefdesbrieven zijn op hun best als ze handgeschreven zijn én met de post worden afgeleverd.
Helaas is deze gewoonte meer en meer aan het verdwijnen door de virtuele wereld. De Post herstelt deze traditie op een hedendaagse manier.

Op de www.depost.be/love wachten de bekende briefschrijvers op jouw virtuele komst. Geef je eigen naam en die van je geliefde in en zet de schrijver van je keuze aan het werk. Marie Vink en Pieter Aspe nemen pen en papier en beginnen aan jouw brief; door hen geschreven, voor iemand die jij graag ziet. In een opmerkelijk filmpje zie je hen voor jou aan het werk. Brief geschreven? De Post draagt zorg voor de rest. Even later valt een handgeschreven brief in de bus van jouw uitverkorene.

Leuk detail: op elke brief lichten we een tipje van de sluier. Wil jouw lief zien hoe zijn of haar brief is ontstaan? Via een online link kan dit in een handomdraai bekeken worden.
Marie Vinck en Pieter Aspe zijn van 13 april tot 2 mei op post om, helemaal gratis, een handgeschreven brief naar jouw lief te sturen.

Partner Content