Een dagje zonder wagen

Met Car Free Day willen Taxistop en Bond Beter Leefmilieu samen de dagelijkse autosleur doorbreken. Dat kan op verschillende manieren:

 • Maak gebruik van het openbaar vervoer!
   
 • Als werkgever kan je opteren om een collectieve werkplaats op poten te zetten of om je werknemers thuis te laten werken.
   
 • Denk ook aan carpooling. Stap samen met je collega's in de wagen en start de dag met een gezellige babbel.
   
 • Haal die fiets van stal! Een snel, gezond én duurzaam vervoersmiddel! Fiets samen met je kinderen naar school tijdens de Strapdag bijvoorbeeld.
   

Om meer mensen te overtuigen de auto aan de kant te laten, pakt de NMBS uit met tickets aan gunstprijzen. Een hele week lang (van 16 tot en met 22 september 2012) betaal je dankzij het NMBS-biljet Mobility Deal maximum 9,90 euro voor een heen-en terugreis op dezelfde dag.

 

Meer info: www.weekvandemobiliteit.be

Vorig artikel
Men in Black 3 – nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray
Volgend artikel
Het beste speelgoed volgens Fun

Dinant Evasion: avontuur op en rond de Lesse

Nog geen plannen voor deze zomer? Shedeals selecteerde enkele super leuke, creatieve, sportieve en informatieve uitstapjes speciaal voor jou en je familie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sensationele uitstap met heel het gezin? Een afvaart van de Lesse per kajak zal zeker voor de nodig spanning zorgen. PS: vergeet ondertussen niet te genieten van de prachtige natuur!

gratis