Een gelmanicure bij je thuis

Door De Redactie

Vervelend als nagellak zo snel afschilfert. Daarom wil jij graag ‘ns een langdurige oplossing met gelnagels proberen. Het prijskaartje van zo’n behandeling in een schoonheidssalon is hoog. Maar waarom veel geld spenderen als je ’t ook zelf kunt?

Vanaf september kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met de essence gel nails at home.

Zo ga je te werk:

Om zelf gelnagels te creëren moet je drie stappen doorlopen:

  1. Eerste breng je de peel off gel base van essence aan op de vier nagels. Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels.
     
  2. Daarna moet je je nagels onder de essence LED lamp houden gedurende 60 seconden. Herhaal deze stap voor de duimnagels. Als de peel off gel base droog is veeg je elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen.

     

  3. Breng daarna de gewenste kleur essence nagellak aan en laat deze drogen (maar niet onder de LED lamp, gewoon aan de lucht). Wacht tot de nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint. Breng dan een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de essence LED lamp. Verwijder overtollige gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn een feit!

Adviesprijzen:

  • Clear gel top coat € 2,99
  • Peel off gel base € 2,99
  • LED lamp € 24,99.

Verwijderen is heel simpel: maak een hoekje van de gelnagel los en trek  de gel van de nagel !

Partner Content