Een leuk strippakket van de Kiekeboes aan een topprijs

Door De Redactie

Zijn je kinderen dol op de avonturen van de Kiekeboes? Dankzij Shedeals profiteer je nu van een mooie korting op een fantastisch strippakket met vijf spannende verhalen! Leesplezier verzekerd met zo’n leuk geschenk.

Fantastisch strippakket

Van jongsaf aan werd bij de Vlaamse Mehro de passie gewekt voor het maken van verhalen. In 1970 kreeg hij zijn eerste professionele job bij Studio Vandersteen. Daar werkte hij tot 1976 in de schaduw van zijn grootmeester Willy Vandersteen. In 1979 verschijnt het eerste avontuur van Kiekeboe (De Wollebollen) in albumvorm. Enkele jaren later ontvangt de striptekenaar al de Bronzen Adhemar (de hoogste onderscheiding voor striptekenaars in Vlaanderen).

Bij het verschijnen van album 125 onderging Kiekeboe als het ware een facelift in 2010. Op een groter formaat en met een nieuwe coverlayout werd de reeksnaam omgedoopt tot de Kiekeboes. In 2011 nam Mehro trots de StripVOS-prijs in ontvangst, uitgereikt door de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde. Ondertussen zijn er reeds miljoenen exemplaren van de Kiekeboes zijn verkocht. Hij zal je kinderen ongetwijfeld meeslepen in een wereld vol avontuur en spannende belevenissen. Verras je jonge schatten met een pakket van hun favoriete stripfiguren!

Vijf toffe strips van de Kiekeboes

  • 141. De dode brievenbus (korte inhoud)
  • 140. Bubbelspel (korte inhoud)
  • 139. Zonder vuur (korte inhoud)
  • 138. Geen rook (korte inhoud)
  • 137. Bistro dodo (korte inhoud)

Klik op “korte inhoud” voor meer over het verhaal.

WAT HOUDT DEZE SHEDEALSAANBIEDING IN?

Je betaalt slechts € 14,95 i.p.v. € 29,95 voor een strippakket met vijf spannende verhalen van de Kiekeboes: “De dode brievenbus”, “Bubbelspel”, “Zonder vuur”, “Geen rook” en “Bistro dodo” van Merho. Aan huis geleverd, verzendkosten inbegrepen.

Aanbieding online t.e.m. 07 januari 2015. Info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content