Er gezellig even tussenuit…

Door De Redactie

Duurt de winter jou ook te lang? Ga er dan gezellig even tussenuit met het gezin, je familie of vrienden en geniet van rust, een lekkere brunch of een avondje bij het haardvuur in een vakantiewoning van Ardennes-Etape.

Of je nu wil genieten van een romantisch uitje met je partner of kiest voor een korte trip met familie of vrienden, Ardennes-Etape heeft steeds het perfecte vakantiehuis voor jou.

Kies je voor een leuke chalet voor met z'n tweetjes, dan kan je optimaal genieten van lekker lang uitslapen, niets doen en romantisch samenzijn. Trek je erop uit met de vriendinnen? Dan kan je een weekend lang giechelen, relaxen in de sauna of gewoon languit een magazine lezen in je eigen cosy landhuis.

Een uitstap met de kids is natuurlijk ook mogelijk. Laarsjes aan, jasje toe en hup…het bos in. Want dat grenst gewoon aan jouw cottage in de Ardennen!

Of wat dacht je van een gezellig familie-weekendje? Niets zo leuk als met z'n allen rond het haardvuur zitten, wat hapjes op de tafel en een lekker glaasje in de hand in een comfortabel vakantiehuis.

Surf snel naar Ardennes-Etape.be en maak je keuze! Geef aan met hoeveel personen en in welke periode je wenst te komen, en je krijgt meteen een uitgebreide selectie vakantiehuizen te zien. Bovendien kan je de zoekopdracht nog verfijnen voor een huisje mét jacuzzi, open haard of binnenzwembad. Alles is mogelijk!

Ardennes-Etape selecteert de vakantiehuizen met de grootste zorg zodat jij van het allerbeste van de Ardennen kan genieten.

Partner Content