femma zomerbar

Zeker doen dit weekend: de Femma zomerbar in Mechelen

Door De Redactie

Zie jij tussen de zomerbars het bos niet meer? Onze tip: Kies voor een bar waar je niet alleen een drankje kunt drinken, maar ook een workshop kunt volgen. De Femma Zomerbar bijvoorbeeld!

Zomerbar als ontmoetingsplek

Op woensdag 24 augustus, vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus kun je op het binnenplein van de Lindepoort, tussen de begijnenstraat en de Melaan, in Mechelen heerlijk nazomeren. Je geniet er van gebruikelijke (h)eerlijke drankjes en snacks aan democratische prijzen (bye bye, Gin Tonic van €15), maar ook van workshops voor het hele gezin. Wij selecteerden onze favoriete workshop alvast!

Op vrijdag 26 augustus kun je namelijk van 17u tot 20u je eigen buurtbank timmeren. Zo maak je zelf een plekje om de buren te ontmoeten. Verder leer je de stress van de werkweek los te laten, leer je een eigen plantenhanger te maken en shake je al je favoriete cocktails bij elkaar! Het  volledige programma vind je terug op de website van Femma.

Femma

Femma is een eigenzinnige en eigentijdse vrouwenorganisatie. De vereniging praat en denkt mee over alles wat vrouwen voelen en beleven: van de combinatie werken-leven tot vrouwenrechten, duurzaamheid en gendergelijkheid. Je vindt Femma-groepen over heel Vlaanderen. Zoek je plaatselijke Femma-afdeling op en geniet van de activiteiten en bijhorende vriendschappen die je ongetwijfeld opbouwt!

Op woensdag 24 augustus, vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus. Meer informatie over het event vind je op de facebookpagina 

Bron en beeld: FEMMA

De zomer is van jou:

Partner Content