Fietsen in allerlei vormen en kleuren!

Door De Redactie

Fietsliefhebbers weten als geen ander dat een fiets je moet "liggen". Niet alleen het gebruikersgemak van een fiets is bijzonder belangrijk, maar ook de look en de snufjes die erop terug te vinden zijn, kunnen het leven van een fietser heel wat aangenamer maken. Bij Koga-Miyata ontwerpen ze heel wat verschillende modellen, van trekking- tot citybikes. En dat allemaal met een eigen, exclusief design.

Het Friese fietsenmerk Koga-Miyata steunt op vijf pijlers:

  • de passie voor het fietsen
  • topkwaliteit
  • exclusief design
  • innovatie
  • vakmanschap

Eerst functionaliteit en dan vorm! In het ontwerp gaan ze in de eerste plaats op zoek naar innovaties en verbeteringen voor elk type fietser. Grensverleggende materialen en nieuwe onderdelen vormen samen met de ongeëvenaarde productiemethode – één fiets wordt door één vakman gemaakt – stijlvolle en performante fietsen.

In het aanbod van Koga vindt iedere fietsliefhebber zijn gading. Voor fanatieke sporters zijn er de Race en Mountainbike modellen. Avonturiers zullen op reis hun hartje kunnen ophalen met de Trekking fietsen. De Light Touring modellen zijn dan weer ideaal voor sportieve, maar comfortabele ritjes in het weekend. Relaxte, recreatieve fietsers vinden in het Comfort gamma de ideale stadsfietsen. Wil je het nog makkelijker hebben? Dan zijn de Electric Hybrids iets voor jou: stadsfietsen met elektrische trapondersteuning!

En dan zijn er ook nog de Specials, fietsen die op bijzondere vraag gemaakt werden. Zo is er de Twintraveller, een volledig geveerde en vouwbare tandemfiets met supersonische look die zo in de koffer van je wagen past. Of de Founder plooifiets, een hippe en stijlvolle fiets die je zonder veel problemen kan opplooien.

Wil je het nóg exclusiever? Dan kan je zelf je droomfiets samenstellen via www.koga-signature.com. Van banden tot remmen en verlichting…je kiest alles zelf uit! Als extraatje kan je zelfs je naam of motto op de fiets laten aanbrengen!

Partner Content