Friendz verzamelen

Door De Redactie
Tuurlijk is het hip en belangrijk om zoveel mogelijk online vrienden te hebben. Heel wat tieners maken zich daarom lid van een profielsite, want zo ben je nooit alleen!

Kaat is de laatste tijd veel alleen thuis, maar daarom hoeft ze zich nog niet te vervelen. Ze wil zo veel mogelijk Friendz verzamelen en daarom heeft ze zich ingeschreven op een profielsite.

Verder ziet ze het ook helemaal zitten om op schoolkamp te gaan: lekker zwemmen, met z’n allen bij het kampvuur… En Michael, hun leuke nieuwe klasgenoot uit Australië, gaat ook mee! Michael vindt het allemaal maar niks, zo’n schoolkamp. Hij kent de jongens uit z’n klas amper en hij wil veel liever terug naar Down Under. Beetje chillen met z’n eigen vrienden. Gelukkig heeft hij een webcam om met hen te chatten.

Het boek "Webcams, vriendjes & andere r@mpen" is vooral geschikt voor meisjes vanaf een jaar of tien. Een vlot verhaaltje over online vrienden én chatten. Helemaal achteraan het boek zijn enkele pagina’s opgenomen van Stichting De Kinderconsument over chatten, webcams, mobieltjes en nog veel meer. Met nuttige tips, informatie en adressen van websites.

Webcams, vriendjes & andere r@mpen door Marlies Slegers
ISBN 9789020674521
Uitgeverij Kluitman

Partner Content