Fun start met eigen voorleesboekjes

Door De Redactie
Vrijetijdsketen Fun begint met de uitgave van een eigen voorleesboekenreeks, de Funnies. Inspiratiebron is Funny, de populaire mascotte van Fun. Hoofdfiguur van de boekenreeks is Funnie Funnie, de leider van de Funnies. Hij beleeft samen met zijn vrienden de gekste avonturen.

Funnie Funnie beleeft de gekste avonturen samen met zijn vriendjes. Zo is er Prof Funnie, een echte professor die voor alles een oplossing weet te vinden, of nog Flex Funnie, de onverschrokken sportliefhebber. Bril Funnie is hypernieuwsgierig en een geboren optimist en Jummie Funnie de impulsieve smulpaap die eerst doet en dan denkt. Bibber Funnie is de angsthaas van de groep terwijl de ietwat timide Bloos Funnie dan weer bij het minste gaat blozen. Tot slot zijn er nog Oeps Funnie, de grapjas en lolbroek van dienst en Luckie Funnie, het enige meisje in het gezelschap, slim, spontaan en alom gewaardeerd.

De Funnies-verhalen zijn bedoeld als voorleesboeken voor de allerkleinsten. De illustraties bij de verhalen geven een goed beeld van het toch wel bijzonder Funnies-universum. Typisch aan de verhalen is dat de Funnies nooit in contact komen met gewone mensen. Ze ontmoeten wel de vreemdste snuiters die hen meenemen op avontuur in een fantasiewereld.

In "Het Onderstebovenland" belanden de Funnies aan de andere kant van de wereld, waar de Koning lange tijd geleden besliste dat alles er omgekeerd dient te gebeuren!

Het eerste Funnies-verhaal "Het Onderstebovenland" is vanaf maandag 5 oktober te koop bij Fun.
Het is het eerste van drie titels die dit najaar nog zullen verschijnen.
De normale verkoopprijs bedraagt € 5,99 maar voor de lancering geldt de speciale prijs van € 3,99.

Partner Content