Gek op dit boek: de favorieten van de redactie (én jij kunt ze gratis lezen!)

Libelle & Kobo Plus

Niets fijner dan je luie zetel en een goed boek op een grijze herfstdag, toch? En al helemaal als je ze onbeperkt kunt lezen, waar je maar wilt! Hoe? Met Kobo Plus!

Onbeperkt boeken lezen voor een vaste lage prijs per maand? Dat kun je met het e-bookabonnement Kobo Plus van Kobo en bol.com! Ruim 150.000 boeken bevat een Kobo Plus ebook-abonnement, en je kunt het overal en altijd lezen! Want (legaal) digitaal boeken lezen, dat heeft zo zijn voordelen:

Digitaal lezen met Kobo Plus? Alleen maar voordelen!

  • Je hoeft niet langer zware boeken mee te zeulen, want digitaal lezen kun je overal én altijd! En je hebt duizenden boeken binnen handbereik!
  • Het lettertype, lettergrootte (handig voor kinderen, ouderen, dyslecten), achtergrondverlichting: je past alles naar eigen voorkeur aan, zowel op de e-reader als in de bol.com Kobo-leesapp!
  • Geniet van een oneindige keuze in e-books.
  • Maak gebruik van extra’s zoals de woordenboekfunctie, je eigen leesstatistieken, fragmenten markeren en notities maken.
  • De batterij van een e-reader gaat langer mee dan die van een smartphone of tablet!
  • Ontdek de nieuwste titels, bestsellers en tijdloze klassiekers!

De favoriete boeken van de redactie

Deze toppers uit de Kobo Plus selectie liggen alvast bij ons op het nachtkastje: 

1

‘Een soort van liefde’ van Alicja Gescinska

Social Planner Thijs: “Niet voor niets de winnaar van de Vlaamse Debuutprijs 2017. ‘Een soort van liefde‘ is een prachtig liefdesverhaal dat tegelijk ingewikkeld en eenvoudig is, en er perfect in slaagt om je te doen nadenken over je eigen (liefdes)leven. De filosofische wijsheden zal je willen aanduiden en vertellen aan je vrienden of lief. Een aanrader, da’s zeker!”

Digital coördinator Saartje: “Een van mijn all-time favoriete memoires. Het zal je laten lachen, huilen, en aan het denken zetten. Het is een meeslepend verhaal over een zwaar onderwerp dat toch vol humor geschreven wordt. Het zal voor altijd bij je blijven. Ik ben ook heel  benieuwd naar de filmversie!”

2

‘Passendale’ van Nick Lloyd

Digital editor Charlotte: “Meer dan 500.000 levens. Zoveel mensen – voornamelijk jongens van nog geen 20 jaar oud – stierven in de zomer van 1917 in de velden van het kleine dorpje Passendale. De deelgemeente van Zonnebeke telt vandaag hooguit een 3000-tal inwoners, waarvan ongeveer 30 mannen en vrouwen mijn familie zijn. We zijn nu honderd jaar later maar geloof mij, de Grote Oorlog speelt nog steeds in het leven van de Passendalers. Al was het maar dat iedereen met een beetje tuin ooit wel eens een naar overblijfsel van deze gruwel vond. Maar de échte waarheid rond deze veldslag is nog belangrijker en leert ons ook vandaag een belangrijke les. Daarom raad ik het boek Passendale’ aan. Een verhaal over heldendom en dwaasheid, en het laat je bovendien nadenken over machtsstructuren.”

3

‘De meisjes’ van Emma Cline

Digital editor Sanne: “‘De meisjes’ is meespelend verhaal over meisjes die wanhopig op zoek zijn naar een beetje erkenning en liefde. Misschien wel een zware dobber, maar die spreken mij het meeste aan.”

Val in de prijzen

Een Kobo Plus ebook-abonnement, iets voor jou? Wij geven vijf keer een cadeaukaart  van 3 maanden Kobo Plus weg ter waarde van 30 euro per cadeaukaart!

Waag je kans