Gezellige communiegeschenkjes

Door De Redactie

Ben je op zoek naar een last-minute communiegeschenk? Met 1 van deze 3 nieuwe gezelschapspelletjes van 999 Games voor klein en groot is succes gegarandeerd!

De Kolonisten van Catan Junior

Het razendpopulaire bordspel bestaat nu ook in een junior editie! Het is een drukte van jewelste op de eilanden van Catan! Alle piraten willen er zo snel mogelijk schepen en kastelen bouwen. Maar daarvoor heb je de juiste spullen nodig. Heb je die niet, dan mag je onderling ruilen. Soms heb je geluk en worden de spullen die je nodig hebt op het marktplein aangeboden. Wie goed oplet, ontdekt Coco de papegaai. Als je hem ontmoet, kan je hem om hulp vragen. Want Coco staat voor iedere piraat klaar. Maar pas op! De Zwarte Piraat van Catan kan het je erg lastig maken!
Volwassenen spelen al 10 jaar 'De Kolonisten van Catan', en dankzij de nieuwe junior editie kunnen ook onze allerkleinsten meespelen.

Aantal spelers: 3-4 | Leeftijd: 6+ | Speelduur: 30 minuten

Cocotaki

In dit turbulente spel moeten de spelers bij elke afgelegde kaart het bijbehorende karakteristieke dierengeluid nabootsen. Wie dat vergeet krijgt strafkaarten. Maar als een speler een rode kaart aflegt, mag hij helemaal géén geluid maken, tenzij het een rode haan is. Dan moet hij "Cocotaki" roepen. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, wint het spel.
Een klein spelletje dat jong en oud uren zal bezighouden. Door de gekke dierengeluiden die je moet maken, wordt het gegarandeerd dolle pret!

Aantal spelers: 2-10 | Leeftijd: 5+ | Speelduur: 15 minuten

Kiekeboe!

Het is chaos op de boerderij! De boeren zijn vergeten waar ze hun bezittingen verborgen hebben. De spelers moeten hen een handje helpen. Probeer van 7 kaarten goed te onthouden waar ze liggen en roep zo snel mogelijk het voorwerp dat op het kaartje staat, als er naar gevraagd wordt. Ben jij de snelste? Dan mag je de kaart aan je collectie toevoegen. Daarna komt een nieuwe kaart in het spel. Wie het beste geheugen heeft, wint dit spannende en snelle spel!

Aantal spelers: 2-8 | Leeftijd: 6+ | Speelduur: 20 minuten

999 games heeft nog véél meer spelletjes! Kijk online voor andere geschenkideëen.

Partner Content