Gras afrijden wordt koud kunstje

Door De Redactie

Treed binnen in het tijdperk van intelligent tuinieren, of geniet van pure tuinverwennerij met de Husqvarna Automower, de eerste grasmaaier die zelfstandig je hele gazon onderhanden neemt en je in onvoorziene omstandigheden een sms stuurt.

Husqvarna lanceert de Automower grasmaaier met GSM-system; een volautomatische grasmaaier die het werk voor jou doet! Deze grasmachine is ontworpen voor gazons met een oppervlakte van maximaal 6.000 m². Hij maait en bemest overdag of 's nachts en zelfs bij ieder weertype je gazon. In onvoorziene situaties stuurt de machine je een sms.

Tuiniers met een grote gazon zijn al gauw 120 uur per jaar bezig met het onderhoud van hun gazon. Uiteraard wil je je tijd in je tuin graag op een andere manier besteden. Met de Husqvarna Automower 260 ACX wordt grasmaaien een koud kunstje. De machine werkt snel en goed. Hij maait en bemest zonder omzien en volledig autonoom je gazon.

Wie de machine 's nachts aan het werk zet, haalt meteen ook een machine in huis die mollen, naaktslakken en ander ongedierte uit de buurt houdt.
Nog een pluspuntje, de Automower stoot geen schadelijke gassen uit en verbruikt weinig energie!

Meer info op www.husqvarna.be.

Partner Content