Two multiethnic young female friends enjoying coffee together in a restaurant laughing and joking while touching to display affection; Shutterstock ID 324558422; Title: Libelle online: jaarbeurs Gent

Zin in een (gratis) uitstapje met vriendinnen? Kom naar de Jaarbeurs in Gent!

Door Rani Merckx

Zin in een dagje vol vertier, proeven, passen, ontdekken, uitproberen… en dit met vriendinnen in een gezellig kader? Hou dan zeker een plaatsje vrij in je agenda voor hét topevenement van het najaar: de Jaarbeurs in Gent. Dankzij Libelle en Shedeals kun jij er gratis naartoe!
Vrie wijs!

Zin in een dagje vol vertier, proeven, passen, ontdekken, uitproberen… en dit met vriendinnen in een gezellig kader? Hou dan zeker een plaatsje vrij in je agenda voor hét topevenement van het najaar: de Jaarbeurs in Gent. Dankzij Libelle en Shedeals kun jij er gratis naartoe! Vrie wijs!

Shoppen tot je erbij neervalt

De zomervakantie is dan wel om, lang treuren zal je niet want je hebt al iets om naar uit te kijken: de Jaarbeurs in Gent! Ook dit jaar strijkt de beurs neer in Flanders Expo waar maar liefst 250 handelaars klaarstaan om jou te prikkelen en te verwennen. Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 september kuier je van het ene kraampje langs het andere en zing je uit volle borst mee met tal van BV’s. Van huis- en tuinspullen tot mode en beauty: op de beurs komt ieder aan haar trekken!

Bonus: ook de kleintjes kunnen zich volledig laten gaan in het speeleiland. Zo is er gratis kinderopvang voorzien op woensdag én in het weekend.

Méér voor minder

Wil jij er bij zijn? Ga dan naar Shedeals en bemachtig jouw gratis toegangsticket! Hoe het ticket downloaden? Wanneer je op de “Nu kopen!”-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de ticketpagina van Jaarbeurs Gent 2016. Daar klik je op ‘Klik hier om uw online ticket te downloaden’ vul de promocode “SHE264” in en de optie ‘gratis ticket Shedeals’ verschijnt. Hier voer je het aantal gewenste tickets in (max. 2 per persoon). Printen en klaar!

Twijfel niet langer, de aanbieding loopt tot en met 8 september 2016.

Voor meer informatie ga naar www.jaarbeursgent.be.

 

jaarbeurs-gent-2015-7-l1

Partner Content