Help maaltijden voor dieren inzamelen

Door De Redactie
Vorige week deelde dierenvriend Saartje Vandendriessche gratis maaltijden uit aan de 420 asielhonden en -katten van het Blauwe Kruis in Vorst. Meteen riep ze ook iedereen op om maaltijden voor dieren in te zamelen in het kader van Werelddierendag!

De maalten die Saartje uitdeelde zijn de eerste opbrengsten van de 3e editie van de actie “Van harte geserveerd” van Mars Belgium. Omdat jaarlijks zo’n 70.000 honden en katten in een asiel belanden, organiseert Mars Belgium deze grote solidariteitsacties met haar merken Whiskas en Pedigree. Samen willen ze ons aansporen om zoveel mogelijk maaltijden in te zamelen tot 16 oktober.

Per tien euro verkochte producten van Pedigree en Whiskas schenkt Mars Belgium één maaltijd aan een hond of kat in de asielcentra van de Koninklijke Maatschappij “Het Blauwe Kruis van België” vzw in Vorst, Wommelgem en Floriffoux. Vorig jaar werden er maar liefst 210.314 maaltijden verzameld via dez actie. De centra konden hierdoor  besparen op voeding en kon dus investeren in andere initiatieven die het welzijn van de asieldieren verhogen, zoals extra medische verzorging, een opleiding in een hondenschool,…

Via de site van de actie www.vanhartegeserveerd.be herinnert Mars Belgium iedereen er bovendien aan dat de aanschaf van een huisdier een weloverwogen beslissing moet zijn!

Partner Content