Het lezen oefenen kan nu met Haas

Door De Redactie
Kleine lezertjes kunnen tijdens de paasvakantie blijven oefenen met 2 nieuwe boekjes van Haas.

Haas kent een mop

Kip voelt zich niet lekker. Om Kip op te vrolijken brengt Haas haar een mooie roos. Die vindt Kip erg mooi, maar ze heeft nog steeds buikpijn. Dan vertelt Haas een mop. Als Kip moet lachen, gaat de buikpijn vast wel weg, denkt Haas. Kip moet heel hard lachen, maar… ze voelt zich nog steeds niet lekker. Wat is er toch met haar aan de hand? En hoe kan Haas haar helpen?

Leesniveau M3 (voormalig AVI 1-2)
ISBN 9789044329940
Prijs 7,95 euro

 

Haas krijgt bezoek

Haas krijgt bezoek van een verre neef. Eigenlijk kan Haas hem zich helemaal niet herinneren. De neef biedt aan om het huis van Haas te verbouwen, maar dat loopt niet goed af. Haas wordt er eerst verdrietig van en dan boos. Gelukkig krijgt hij hulp van al zijn vrienden!

Leesniveau E3 (voormalig AVI 2-3)
ISBN 9789044329957
Prijs 7,95 euro

 

Meer info over de leeslijn

De leeslijn volgt het gemiddelde niveau van de leerlingen vanaf de helfst van het eerste leerjaar en moet dan ook gezien worden als een richtlijn:

  • Eerste leerjaar: AVI-1 wordt bereikt in februari-maart, eind juni wordt AVI-2 bereikt
  • Tweede leerjaar: AVI-3 wordt bereikt op het einde van november, op het einde van maart wordt AVI-4 bereikt en tegen het einde van dit schooljaar wordt AVI-5 bereikt
  • Derde leerjaar: AVI-6 wordt bereikt op het einde van november, op het einde van maart wordt AVI-7 bereikt en tegen het einde van dit schooljaar wordt AVI-8 bereikt
  • Vierde leerjaar: AVI-9 wordt bereikt tegen het einde van november

 

Partner Content