Het najaar van Ketnet

Door De Redactie
Ketnet gaat dit najaar helemaal voor helden, Vlaamse fictie én digitale vernieuwing!

In Junior Eurosong 2011 zijn de kinderen zelf de helden: het programma gaat op zoek naar dé ster die ons land zal vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival. Mega Mindy blijft de misdaad bestrijden en vanaf oktober treden kinderen in de voetsporen van stoere Bartel in X-Peditie X-Treem. En dé held van alle jonge kinderen – de enige echte Sint – komt natuurlijk ook weer naar Ketnet.

Verder zet Ketnet in op Vlaamse fictie, met vier nieuwe reeksen: De Elfenheuvel, een magische telenovelle met Niels Destadsbader als efenprins; ROX, waarin een bijzondere auto de hoofdrol speelt; Galaxy Park, over een groep jongeren en een alien en De Zingaburia, een prettig gestoorde muzikale fictiereeks van Hugo Matthysen.

En tot slot pakt Ketnet ook nog uit met een vernieuwde site die kinderen op een veilige manier laat kennis maken met enkele sociale netwerktoepassingen. En als klap op de vuurpijl gaat de zender ook mobiel met de iPad-app van de videozones van Kaatje en Ketnet.

Junior Eurosong 2011: vanaf 29 augustus begint de dagelijkse docuserie en het verdict valt in de eerste week van september tijdens vier shows en een live finale, vanaf 26 september.

De Elfenheuvel: vanaf maandag 29 augustus en dit 52 afleveringen lang

Partner Content