Hondjes in de ruimte

Door De Redactie

Wordt het komende paasvakantie een beetje druilerig weer? Dan kan je de kids nog entertainen met de nieuwe Walt Disney-film "Space Buddies". De prent, over vijf schattige, maar knotsgekke puppy's, is vanaf 25 maart verkrijgbaar op dvd!

Rosebud, Mudbud, Budderball, B-Dawg en Buddha zijn net terug van hun onvergetelijke avontuur in Alaska, of er staat hen al een nieuw avontuur te wachten. De vijf schattige, knotsgekke en sprekende Golden Retriever puppy's gaan voor het eerst waar nog geen enkele hond ooit is geweest: de ruimte!

Sam, het baasje van Buddha, heeft een nieuwe passie: ruimtereizen. Door de verhalen van Sam droomt Buddha ervan om rond te huppelen op de maan. De klas van Sam bezoekt een bedrijf die een experimenteel ruimtevoertuig heeft ontwikkeld. Sam mag samen met zijn klas de lancering van het ruimteveer meevolgen. Zo'n kans wil Buddha niet laten schieten en samen met de andere puppy's gaat hij het klasje van Sam achterna. Het lijkt de Buddies spannend om eens rond te snuffelen in zo'n ruimteveer en dus sluipen ze de Vern One binnen. Net op dat moment wordt het toestel gelanceerd en komen de Buddies vast te zitten.

 

 

Space Buddies
Speelduur: 80 minuten
Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
Genre: familiekomedie
Taal: Nederlands/Engels
Extra's: Buddy bloopers, music video en enceclopedisney

Partner Content