Horoscoop (8 tot zondag 14 december)

Door De Redactie
In Libelle 49 (4 december) staat een foutieve horoscoop gedrukt. Hieronder kan je de correcte horoscoop terugvinden van maandag 8 tot zondag 14 december!

Ram
U komt voor een moeilijke situatie te staan, maar dankzij uw positieve houding weet u het probleem naar behoren op te lossen. Dat geeft een goed gevoel, maar het betekent niet dat u op andere vlakken op uw lauweren mag gaan rusten. Op uw werk, bijvoorbeeld, zult u stevig moeten aanpakken.

Stier
U lijkt onvermoeibaar de laatste tijd, en uw enthousiasme werkt aanstekelijk. Zorg er wel voor dat u realistisch blijft als het op plannen maken aankomt; beperk u tot een doel dat haalbaar is. Verder hangt er romantiek in de lucht, maar ook op dat vlak blijft u het best met beide voeten op de grond.

Tweelingen
Er staan u opwindende dagen te wachten; er is van alles aan de hand, maar u weet er kalm onder te blijven. Een zakelijke kwestie die een tijdje naar de achtergrond was geschoven, moet nu dringend afgehandeld worden. Vraag hulp van een deskundige als u niet zeker van uw zaak bent.

Kreeft
U bent heel gemakkelijk in de omgang, maar als een zaak die u na aan het hart ligt in gevaar dreigt te komen, vecht u als een tijgerin. Die strijdlust zult u in de komende dagen nodig hebben. Iemand in uw omgeving doet u een belofte, maar als u geen garantie krijgt, hebt u er niets aan.

Leeuw
U krijgt goed nieuws dat te maken heeft met een Boogschutter, of met iemand die Boogschutter als ascendant heeft. Samen staat u ijzersterk en weet u een moeilijke taak te volbrengen. In uw omgeving bloeit een vriendschap op, maar verwar die beslist niet met echte liefde.

Maagd
Dit is een gunstige tijd voor de liefde: u krijgt nu de kans de band met de man van uw hart nauwer aan te halen. Is die man nog niet in uw leven? Dan kunt u hem nu ontmoeten. Halverwege de week is er sprake van een conflict, maar als u kalm blijft, loopt alles met een sisser af.

Weegschaal
Uw natuurlijke charme trekt deze week de mensen in uw omgeving aan, en er is kans op boeiende contacten en hechte vriendschappen. Thuis is er wat wrijving, maar als u bereid bent om te luisteren en niet altijd uw gelijk wilt halen, kan deze periode verrijkend zijn.

Schorpioen
U staat voor een dilemma de komende dagen. Aan de ene kant wilt u graag plezier maken en op alle uitnodigingen ingaan, aan de andere kant hebt u een taak te volbrengen die echt niet langer uitgesteld kan worden. In de liefde is er ook wat spanning; u zult het hoofd koel moeten houden!

Boogschutter
U staat deze dagen in het middelpunt van de belangstelling. Dat kan natuurlijk met uw verjaardag te maken hebben, of met het feit dat u goed gepresteerd hebt op uw werk. Ook de liefde lacht u toe. Zijn er toch dingen die niet gaan zoals u wilt? Nog even geduld hebben…

Steenbok
Leve de teamgeest! Of het nu op uw werk is of thuis, alles staat in het teken van de samenwerking. Probeer te delegeren en de geboden hulp in dank te aanvaarden, en u zult veel kunnen bereiken. Iemand in uw omgeving wil u iets zeggen maar weet niet hoe; help hem of haar daarbij.

Waterman
U hebt heel originele ideeën, en de komende dagen kunt u die makkelijk ten uitvoer brengen. Verder bent u al volop in feeststemming: u houdt van de voorpret rond eindejaar en bent al bezig met de voorbereidingen. Pas alleen op dat u niet te veel geld uitgeeft aan onbenulligheden.

Vissen
De komende weken brengt u veel tijd door in het gezelschap van vrienden. Niet alleen op gezellige avondjes, maar ook om hen te steunen op moeilijke momenten. Zelf loopt u met allerlei plannen rond, maar misschien zullen die even naar het achterplan moeten verdwijnen nu anderen u nodig hebben.

 

Partner Content