Horoscoop van 12 oktober tot 18 oktober

Door De Redactie
Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

Ram

Probeer niet tot elke prijs uw gelijk te halen; hou de communicatie liever luchtig en vriendschappelijk. Op uw werk wordt er veel van u gevraagd, maar het is de moeite waard om dat extra tandje bij te steken. Financieel gaat u een betere periode tegemoet, en over uw gezondheid hebt u niet te klagen.

Stier

Als u voor de 11de mei geboren bent, gaat u een rustige periode tegemoet, maar als uw verjaardag later valt, staan u woelige tijden te wachten, terwijl u juist behoefte hebt aan stabiliteit. Probeer te ontstressen met sport of yoga. Iemand die u lang geïdealiseerd hebt, valt van zijn voetstuk.

Tweelingen

Hoe verder de week verstrijkt, des te positiever voelt u zich en des te meer kunt u bereiken. Iemand die u tot nu toe dwars heeft gezeten, valt voor uw overtuigingskracht! Dit is een goede tijd om nieuwe plannen te maken; betrek er zeker ook uw onmiddellijke omgeving bij. Uw geliefde steunt u.

Kreeft

De komende dagen kunt u een enorme vooruitgang boeken met een project waaraan u al een tijd bezig bent. U ontmoet iemand die u een probleem van een andere kant helpt bekijken, en daarmee ligt de weg open voor nieuwe avonturen. De stress die er was in een relatie of langdurige vriendschap, verdwijnt.

Leeuw

‘Geduld’ is het sleutelwoord deze week. Luister naar anderen en observeer, in plaats van in actie te schieten. U staat voor een belangrijke beslissing en u zult rekening moeten houden met eventuele consequenties. Er komt nu duidelijkheid in een onuitgesproken kwestie tussen u en een geliefd persoon.

Maagd

Dat plan waar u al een tijd mee rondloopt, kan nu eindelijk ten uitvoer worden gebracht. En als u er eenmaal invliegt, is er niets wat u nog tegenhoudt! Ook op het gebied van vriendschap en liefde gaat het u voor de wind. Een onverwachte ontmoeting leidt tot een vruchtbare samenwerking.

Weegschaal

Tijdens het weekend zult u al uw diplomatieke talenten moeten gebruiken – twee mensen in uw nabije omgeving zijn het helemaal niet met elkaar eens en vragen uw mening. Wees voorzichtig en blijf neutraal. U hebt grote plannen, maar het is nog te vroeg om daar met anderen over te spreken.

Schorpioen

Dit is een goede week om initiatieven te nemen, want als u te lang wacht, loopt u het risico dat iemand stokken tussen de wielen komt steken. U bent weliswaar iemand die sterk staat bij tegenslag, maar nu kunt u onnodige stress vermijden. Uw gezondheid laat wel wat te wensen over; neem meer rust!

Boogschutter

Probeer het komende weekend ruzie te voorkomen; iemand in uw omgeving is in een slecht humeur. Een afleidingsmanoeuvre kan misschien helpen. Op uw werk behaalt u een succes, en er staan binnenkort ook een paar leuke uitjes op het programma. Hou deze week het hoofd koel en de toekomst ziet er goed uit.

Steenbok

Het uur van de waarheid is gekomen: een kwestie die al een tijdje speelde, raakt nu opgelost. Of dat in uw voordeel is, valt af te wachten. In elk geval bent u verstandig genoeg om te weten dat het zo niet meer verder kon. In uw relatie met een geliefde komt ook verandering – het worden spannende tijden!

Waterman

U kunt de komende dagen uitstekend opschieten met iemand die onder het Weegschaal-teken geboren is. Het kan zijn dat u samen iets onderneemt – of het nu een reisje is of een zakelijke overeenkomst – en de slaagkans is heel groot. Verder krijgt u te maken met een kind of jongere, die u kunt helpen.

Vissen

Er hangt passie in de lucht: ofwel bloeit de liefde en gaat u vurige dagen tegemoet, ofwel is er sprake van ruzie die nu hoog oploopt. Ook zult u de komende dagen een beslissing moeten nemen, waarover u niet lang kunt nadenken. Tegen het einde van de week wordt alles gelukkig weer wat rustiger.

 

Partner Content