Horoscoop van 5 tot zondag 11 oktober

Door De Redactie
Wat hebben de sterren voor jou in petto deze week?

Ram (21/3 – 20/4)

U houdt van wat leven in de brouwerij; eigenlijk bent u op uw best als er veel te regelen valt. Wat dat betreft, komt u de komende week aan uw trekken, want u krijgt het razend druk. Gelukkig is er tijd voor plezierige momenten met uw geliefden. Een avond vroeg naar bed zou geen kwaad kunnen.

Stier (21/4 – 20/5)

Het juiste woord op het juiste moment kan wonderen doen. Iemand heeft uw steun nu hard nodig en u bent diplomatisch genoeg om te weten wat u zeggen moet. Verder zit u de komende dagen vol plannen en plezierige gedachten; uw goede humeur werkt aanstekelijk! Kijk uit met impulsieve uitgaven.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

U bent zo scherp van geest en welbespraakt dat u soms zonder het te willen kritiek levert die hard aankomt. Denk dus na voor u iets zegt, en vraag u af of het wel zin heeft om bepaalde opmerkingen te maken. Een geliefde vraagt raad, maar eigenlijk heeft hij of zij allang een beslissing genomen.

Kreeft (22/6 – 22/8)

U bloeit helemaal open de laatste tijd. U voelt zich goed in uw vel en u weet precies wat u wilt. Geen wonder dat het ook in uw relatie en in de omgang met uw vrienden uitstekend gaat. Een kleine tegenslag halverwege de week weet u probleemloos op te lossen. Als u een gokje wilt wagen: nu lukt alles.

Leeuw (23/7 – 22/8)

Als u iets wilt, laat u zich door niets of niemand tegenhouden. maar u moet wel realistisch blijven: in luchtkastelen is het nu eenmaal niet goed wonen! Ook op financieel gebied kunt u niet alles naar uw hand zetten, deze week. Maar de liefde bloeit en uw gezondheid is uitstekend.

Maagd (23/8 – 22/9)

De sterren zijn u goed gezind deze week, en u hebt dan ook weinig moeite om een bepaald doel te bereiken. Pas alleen op dat u niet met de gevoelens van anderen speelt; soms brengt uw aangeboren charme mensen het hoofd op hol en u kunt – of wilt – niet altijd de consequenties van uw daden aanvaarden.

Weegschaal (23/09 – 23/10)

Zorg dat er voldoende plaats in uw agenda blijft voor leuke dingen: u bent in feeststemming en u zit vol originele ideeën. Dit is een goede periode om een lang gekoesterd plan te realiseren. Misschien heeft het met de liefde te maken? U krijgt onverwacht nieuws waar u heel blij mee bent.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Het geluk lacht u toe de komende dagen. Een kwestie die u niet goed begreep, wordt opeens duidelijk en dat maakt het leven stukken makkelijker. Bovendien zit u boordevol energie en ondernemingslust, en dat betekent dat u veel kunt bereiken. Let alleen op uw gezondheid en vermijd stress.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Uw woorden zijn soms sneller dan uw gedachten en dat kan pijnlijke gevolgen hebben. Zeg niets waar u spijt van zou kunnen krijgen, en reageer ook niet te fel op een opmerking van anderen. Een bepaalde vriendschap is niet meer wat die vroeger was; soms moeten we kunnen loslaten in het leven.

Steenbok (22/12 – 20/1)

U gaat een paar van de fijnste weken van het hele jaar tegemoet, maar dat betekent niet dat u op uw lauweren kunt rusten. U kunt nu veel bereiken, vooral in uw relatie met een Maagd of Vissen, maar u zult moeite moeten doen. Wat de liefde en uw gezondheid betreft: niets dan goede berichten!

Waterman (21/1 – 19/2)

De komende dagen staan vooral in het teken van uw sociale leven. U krijgt het druk met vrienden en uitstapjes, en als u nog vrijgezel bent, zou er wel eens een boeiende ontmoeting kunnen plaatsvinden. U krijgt bericht uit het buitenland; misschien bent u vakantieplannen aan het maken?

Vissen (20/2 – 20/3)

Vooral als u vóór 11 maart geboren bent, wordt het een uitstekende week voor u. Valt uw verjaardag na die datum, pas dan op voor ruzie! U bent best meegaand van aard, maar als iemand u dwarszit, kunt u ongenadig zijn. Hou uw hoofd koel en zoek mensen op die u wél goed gezind zijn.

Partner Content