Hotels voor fashionista’s

Door De Redactie

Heb je altijd al willen slapen in een kamer aangekleed door een vooraanstaand ontwerper? Dan ben je bij deze hotels op de juiste plaats!

Fashion Suites at Royal Windsor Hotel Grand Place, Brussel

Het Royal Windsor Hotel Grand Place liet een aantal bijzondere fashionsuites aankleden door bekende namen als Haider Ackermann, Marina Yee, Xavier Delcour en Kaat Tilley.

www.royalwindsorbrussels.com

Casa Camper, Barcelona & Berlijn

Camper brak internationaal door dankzij zijn hippe schoenen van hoogwaardige makelarij en maakt sinds enige tijd ook furore met hun Casa Camper in Barcelona en Casa Camper Berlijn.

www.casacamper.com

Sixty Hotel, Riccione

Sixty is de naam van het Italiaanse kledingconcern dat onder andere de kledingmerken Miss Sixty, Energie en Killah beheert. Wat veel mensen niet weten, is dat het tevens zijn naam leende aan het Sixty Hotel.

www.sixtyhotel.com

Palazzo Versace, Australië & Dubai

Degenen die reeds bekend zijn met het werk van Donatella Versace, weten dat minimalisme verre van haar stijl is, getuige het verbluffende Palazzo Versace.

www.palazzoversace.com

Schlosshotel im Grunewald, Berlijn

Dit kasteelachtige hotel ontving een make-over van niemand minder dan Herr Lagerfeld.

www.schlosshotelberlin.com

Hôtel du Petit Moulin, Parijs

De oudste bakkerij in Parijs werd verbouwd tot een couture creatie van Christian Lacroix.

www.paris-hotel-petitmoulin.com

PRIMEUR: Mode & designhotel Modez, Arnhem

In augustus opent Modez zijn deuren met kamers van de hand van ruim 30 Nederlandse modeontwerpers en vormgevers zoals Antoine Peters, Francisco van Benthum, Suze May Sho, Petra Vonk en Piet Paris.

Partner Content